|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα , ξέρω την αναλογία άλλωστε εγω σου είχα γράψει πως να τα βάλεις...
Ωστόσο , μάλλον πρεπει να διαλέξεις τι θα κρατήσεις σου ξανά είπα βάλε αγγελία ειτε εδώ ειτε στο fb και τα ψάρια θα γίνουν ανάρπαστα!!! Κρατά τους ξιφοφορους μόνο και βάλε ψαράκια που να ταιριάζουν με αυτους... Επίσης έχει δίκιο ... Τι εννοεις δεν έχει στην περιοχή σου ; Προφανώς δεν θα χει εγώ μένω κοντά στο κεντρο κι παω στο Χαλάνδρι π.χ. |
Tags |
αρχάριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με ΝΟ3 | Netrino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 27-06-13 15:37 |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |
Ερώτηση σχετικά με UV sterlizer | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-05-09 08:58 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |