|
||||
|
||||
![]()
ναι τωρα την εβγαλα.
αυτο λεω ναι.εχει αυλακι εκει με 3-4 ανοιγματα για την επιστροφη του νερου.εκει βαζω ελαφροπετρα για φιλτρανση και φυτα.περσι εβαλα τα βουρλα,φετος θα δειξει.θα δω και το λινκ που εβαλες τωρα γιατι δεν το ειδα ακομα. αυτη η λοξη αριστερη γωνια,απο περσι με κυνηγαει ![]() βαριεμαι να ξεστησω και να ξαναρχισω τωρα,αλλιως... αλλα δεν ξερεις ποτε,μπορει να μου τη δωσει καμια μερα και να ξεκινησω ![]() αν και δε με χαλαει ιδιαιτερα να πω την αληθεια. η ιδεα οταν την εκανα,ητανε να μπουνε φυτα που θα κρεμαγανε απεξω στο τοιχωμα και δεν θα φαινοτανε τοσο. αλλα ελα που ακομα δεν εχω βρει τι φυτο να βαλω... ο κισσος θα μου αρεσε πολυ,αλλα δυστυχως ειναι και δηλητηριωδης. ------------------------- το ειδα,ειναι πολυ ομορφο.το θεμα ειναι θα το βρουμε εδω? θα παω μαραθωνα μια μερα και ισως να το εχει εκει ο γιαννης. αν δεν το εχει αυτος,αμφιβαλω πως θα τοχει κανεις αλλος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 19-03-15 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |