|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια
![]() Σκέφτομαι για ενυδρείο των 200 λιτρων! μέσα θέλω τουλάχιστον να εχει 4 είδη φυτών τα οποία δεν θα αναπτύσσουν μεγάλο μέγεθος (βρήκα το σχετικό άρθρο και θα το κοιτάξω αφότου αποφασίσω τι ψάρια θα βαλω στο ενυδρειο μου για να ειναι συμβατά ![]() δεν θέλω να έχει αποκλειστικά μόνο χρυσόψαρα, διάβασα για κάτι ψάρια που τρέφονται απο τα υπολείμματα και γενικά από ακαθαρσίες (συγνώμη για την έκφραση "καθαριστες":$) θελω να έχω τουλάχιστον 2 (του ίδιου γένους -1 αρσενικό και 1 θηλυκό-) εχω και 2 apple snails (αντε αν βρω ακομα 2 διαφορετικού γένους) μου αρέσουν οι μονομάχοι (θα ήθελα 1 αρσενικό και 2 θηλυκά) έχω και 4 χρυσόψαρα ( Cοmmon νομίζω είναι, θα δώσω τα 2 και θα ψάξω να βρω 2 Tosakin και 2 Oranda (red cup) αν και νομίζω δεν θα βρω εύκολα. Τέλος πάντων θα μεινω με τα 2) θα ήθελα να βάλω ακομα 4 ψαράκια μέσα (μικρά πάντα) 2 από διαφορετικά γένη! (τι προτείνετε? ) εννοείται πως θα βαλω και διακοσμητικά μέσα όπως μπαούλο καράβι πέτρες κτλ... ξέρω πως ρωτάω πολλά άλλα νέος είμαι και εγω σε αυτό ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Replay : 15-04-14 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
15Lt για Betta | jstiva | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 18-05-07 20:42 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |