|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χμμμ τωρα γι αυτο δε μπορω να πω κατι... Εχω στρωσει με αμμωνια απο φαρμακειο, απο χημικα, ακομα και με μαγειρικη αμμωνια σε σκονη και τα αποτελεσματα ηταν παντα οκ (οχι μονο ενυδρεια, αλλα και πειραμματα σε κουβαδες που οσο να ναι εχουν λιγοτερες πιθανοτητες υπαρξης αρχικων βακτηριων). ΥΠΟΘΕΤΩ -χωρις να ειμαι απολυτος- πως αν την αγορασες απο φαρμακειο και ειχε εντονη μυρωδια αμμωνιας πως πρεπει να ειναι καθαρη αμμωνια (τωρα αν ειναι ξεθυμασμενη και δεν ειναι αρκετα δυνατη αυτο ειναι αλλη ιστορια)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
Νέος στο χόμπι | Nidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-12-13 10:17 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |