|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μήπως η αμμωνία που μου έδωσε δεν ήταν καθαρή τι να πω
μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. η αμμωνίας από σάπισμα τροφής δεν ξέρω αν είναι ποιοτικότερη αλά θα πάρει περισσότερο χρόνο φαντάζομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εχει και κι αλλα πραγματα που χρειαζονται για την αναπτυξη της βιολογιας και την ωριμανση ενος ενυδρειου, οχι μονο αμμωνια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χμμμ τωρα γι αυτο δε μπορω να πω κατι... Εχω στρωσει με αμμωνια απο φαρμακειο, απο χημικα, ακομα και με μαγειρικη αμμωνια σε σκονη και τα αποτελεσματα ηταν παντα οκ (οχι μονο ενυδρεια, αλλα και πειραμματα σε κουβαδες που οσο να ναι εχουν λιγοτερες πιθανοτητες υπαρξης αρχικων βακτηριων). ΥΠΟΘΕΤΩ -χωρις να ειμαι απολυτος- πως αν την αγορασες απο φαρμακειο και ειχε εντονη μυρωδια αμμωνιας πως πρεπει να ειναι καθαρη αμμωνια (τωρα αν ειναι ξεθυμασμενη και δεν ειναι αρκετα δυνατη αυτο ειναι αλλη ιστορια)
|
|||
|
|||
![]()
η αμμωνία που έχω έχει πολύ έντονη μυρωδιά
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα μην την πολυαναπνεεις, δεν ειναι και το οτι καλυτερο
![]() ![]() Αν ξερεις πως ειναι η οσμη της αμμωνιας και αυτη που εχεις εχει την ιδια λογικα πρεπει να ειναι καθαρη αμμωνια σε καποιο ποσοστο (νομιζω το max ειναι 30%) ------------------------- διαβασε αυτο : http://www.seriouslyfish.com/cycling-an-aquarium/ ειναι απο τα κατατοπιστικοτερα αρθρα σχετικα με τον κυκλο του αζωτου
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 13-04-14 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() αυτά τα λένε πιο νωρίς δεν έχω κάνει και παιδιά ακόμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε όταν πας να την μυρίσεις, είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
|
||||
|
||||
![]()
νταξει, για να φτασει να γινει "πολυ επικινδυνη" ηδη θα εχει λιποθυμισει
![]() (οι περιπτωσεις ασφαλειας που αναγραφονται σε χωρους με χημικα αφορουν εγκλωβισμο μεσα σε χωρο με τετοια κι οχι με ενα μπουκαλακι σε ανοιχτο περιβαλλον) Νομιζω το εποιασε το νοημα: δεν κανει να τη μυριζουμε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα τα χημικα θελουν προσοχη στη χρηση. Καποια οξεα και καυστικα αλκαλλια (οπως και η αμμωνια) ειναι σχετικα δυσκολο να σε στειλουν να δεις τα ραδικια αναποδα γιατι αν καταφερεις να καψεις αρκετες κυψελες στους πνευμονες σου θα πεσεις λιποθυμος και θα αναπνευσεις κανονικα καθαρο αερα (οπως δε γινεται να αυτοκτονησεις κρατωντας την αναπνοη σου). Γενικα απο τα χημικα πιο επικινδυνα (υπουλα) ειναι τα γκαζια απο υδρογονανθρακες τα οποια φερνουν μια ευχαριστη μεθη και σε κανουν να θελεις να τα αναπνεεις και ουτε σε καινε ουτε τιποτα, μεχρι που "αυτοκτονεις" με τη θεληση σου (ενας γενικος κανονας στα βιομηχανικα περιβαλλοντα ειναι "αν καπου νοιωθεις πως σου αρεσει να μεινεις και δεν εχεις πανω σου γκαζομετρο φυγε τρεχοντας")
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
Νέος στο χόμπι | Nidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-12-13 10:17 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |