|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά αφού είχα βαρεθεί να κάνω αλλαγές νερού κάθε 2-3 μέρες για να κρατήσω σταθερές συνθήκες, βρήκα ένα σύστημα Α/Ο σε τιμή ευκαιρίας το οποίο αποδείχτηκε καινούριο(σφραγισμένη μεμβράνη).
Είχα προμηθευτεί και ένα TDS meter, και φαινεται να δουλεύει σωστα...από 190-200 TDS στη βρύση, βγάζει νερό με 3 TDS. Tο νερό από Α/Ο πόσο καιρό μπορώ να το κρατήσω σε βαρέλι τροφίμων χωρίς πρόβλημα; Χρειάζεται κυκλοφορητη/αεραντλια για να μη μένει στάσιμο ή δεν έχει τέτοιο πρόβλημα; KH/GH τέστ δεν έχω ακόμα, οπότε δεν έχω ξεκινήσει να μαλακώνω το νερό. Ποιας εταιρείας θα προτείνατε; Εχω βρεί της tetra σε πολύ καλή τιμή, αλλά δε μπορώ να καταλάβω την ημερομηνία παραγωγής από τους αριθμούς στο κουτί και στα μπουκάλια...υπάρχουν κάποιες σχετικές πληροφορίες; - Έβαλα ένα μαύρο background, αλλά πρέπει να αλάξω το spraybar με μαύρο pvc γιατί το γκρι φαίνεται πολύ άσχημο. Όπως είχα αναφέρει, τα φυτά έχουν πάρει τα πάνω τους, αλλά η sagitτaria subulata προσπαθεί να πνίξει όλα τα υπόλοιπα...ίσως να μην ταιριάζει με τις κρυπτοκορίνες...ίσως απλά να θέλει μεγαλύτερο ενυδρείο(όπως κι'εγω!). Μερικές σημερινές φωτογραφίες: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη paludarium:650 Λιτρα | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 226 | 01-03-12 14:55 |
Κατασκευη ενυδρειο 275 λιτρα | theo_ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-08-11 09:08 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |