|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλοι μου καλως σας βρηκα ... με προτεινε ο ενας φιλος μου για το φορουμ αυτο.. κ ετραξα κ να ειμαι εδω ..
![]() θα ηθελα να σας πω δυο λογια για μενα σε αυτο το φορουμ ... Μπραβο κ συγχαρητηρια για το φορουμ σας ....... Εχω ακουσει πολλα "θαυματα" σε αυτο το φορουμ .. ![]() ![]() Λοιπον παιδια ... Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο σας... Τωρα ετοιμαζομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο με διαστασεις 100χ50χ55 ογκος 275 λιτρα... Σημερα το πρωι πηγα σε ενα τζαμια κ ρωτησα για το ποσο κανει 5 τζαμια με αυτες τις διαστασεις κ θελει εκατο ευρω πως σας φαινετε η τιμη αυτη?? εμενα μ φαινετε οτι ειναι πολυ ακριβα.. κι δεν βιαζομαι θα ψαξω ακομο μηπως βρω πιο φτηνα... Τι τζαμια προτεινετε ?? 8αρι ή 10αρι ?? να ειναι ροντε η οχι?? Οσο για τι κοντρες ποσες κι ποσο παχος να τις βαλω για να ειναι ΟΚ με την πιεση του νερου?? Ευχαριστω πολυ ... |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολλα ειναι,μην τα ρονταρεις,απλο τροχισμα για να μην κοβουν,να βαλεις 10αρια για ασφαλεια και 1 κοντρα στην μεση.
Καλως ηρθες στην παρεα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-09-11 στις 23:48 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ ...
δηλαδη να πω τον τζαμια οτι θελω τζαμια τροχισμα τιποτα αλλο?? φιλε θα ηθελα λιγο λεπτομερειες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι αλλο ρωτα συγκεκριμενα για να καταλαβω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τις λεπτομερειες που ηθελα να μου δωσεις ειναι για το πως να πω τον τζαμια ???
να πω οτι θελω τζαμια τροχισμα με αυτες τις διαστασεις ?? γιατι ειχα διαβασει πολλα εδω μεσα κι ειχα μπεδευτει πολυ αφορα για DIY κατασκευης ενυδρειου.. Ηθελα να ειμαι σιγουρος για να αγορασω τα τζαμια .. Με καταλαβαινεις τωρα φιλε ?? ------------------------- κι εποσης εδω περα ειχα δει μερικα θεματα που ελεγε να μην ειναι ροντε κι αλλοι λενε να ειναι ροντε.. δν μπορω να καταλαβω τι εννουν ακριβως.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theo_ : 25-07-11 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ρονταρισμα γυαλιων για μενα ειναι πεταμενα λεφτα,βεβαια υπαρχουν και αντιθετες αποψεις,αλλα αυτο δεν μπορουμε να το κουβεντιασουμε σε αυτο το θεμα,εγω προτεινω την δικη μου αποψη περι ρονταρισματος.Τωρα αν πει καποιος οτι ειναι λαθος αυτο που προτεινω,ευχαριστως να το κουβεντιασουμε.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-09-11 στις 23:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη paludarium:650 Λιτρα | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 226 | 01-03-12 14:55 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |