|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ Χαρη μου εισαι προνομιουχος,ακου 14 ευρω τον χρονο νερο.Θα τρελαθουμε τελειως.Εγω Χαρη με δυο ενυδρεια αυτη τη στιγμη πληρωνω
απο 60 εως 70 ευρω το διμηνο.Με το τριτο που στεινω τωρα (600 λιτρα) θα παω στα 80 υπολογιζω,αν παρω και Α/Ο.................αστο καλυτερα. ![]() Μαλαουι ειχα αλλα το ξεστησα γιατι επηξα στα μωρα,η γυναικα μου κοντευε να παθει εγκεφαλικο. ![]() Για το τελευταιο,αν εχεις βρει τον τροπο να μην προσθετεις ζουμια και να καληπτεις τις αναγκες των ψαριων σου μονο με τις τροφες που τους δινεις,μαγκια σου και μπραβο. ![]() Μονο Α/Ο κανεις αλλαγη η βαζεις και νερο βρυσης; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις δικτύου Αθήνας | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 17:53 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
νερό δικτύου Καλαμαριάς | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 10:06 |
Αναλογία νερού δικτύου & Α.Ο | safi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-04-06 00:41 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |