|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μερίμνησα ώστε πριν κλείσουν όλες οι εταιρείες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές να προμηθευτώ κάποια υλικά που θα μου επέτρεπαν να συνεχίσω απρόσκοπτα τις εργασίες μου, μιας και οι μέρες το επιτρέπουν. Αναλυτικότατα πιο κάτω:
Τρεις πλευρές της δεξαμένης θα καλυφθούν με εμποτισμένη ξυλεία εξωτερικού χώρου, ώστε να δημιουργήσουν διαδρόμους και να καλύψουν κάποιες ατέλειες που υπάρχουν. Αφού μου χρειάστηκαν 3 μέρες έχω διεκπεραιώσει τα 2/3 της κατασκευής που μπορώ για την ώρα να τελειώσω. Ο σκελετός με εμποτισμένη ξυλεία: ![]() ...και τελειωμένο, εφαρμωσμένο το ξύλο. Παραμένει όμως το μπογιάτισμα του ξύλου, ώστε να δώσει μια πιο σκούρα απόχρωση του ξύλου. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |