|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;456306]
Καλα Βασίλη ανυπομονώ να τα βαλω στη λιμνη μου ! Μα είναι δυνατον να μην αντεξε κανενα το χειμώνα??Ξερω ότι είναι τροπικα κλπ αλλα να μην αντεχουν ουτε στο κλιμα της κυπρου … Θα το δοκιμάσω και Λεμεσό. Αν δεν αντέχει θα παει σε ενυδρειο.(αν και είναι πολύ μεγαλα τα συγκεκριμενα πιστια ) Που λες για το λαινερ .. Νομιζω ότι αξιζει να το δοκιμασω αφου το εχω ηδη φερει σπιτι μου .Τωρα διαβασα και άλλο για το θεμα και ειδα ότι συγκλίνουν ολοι στο εξής ..Αν υπάρχει κατι τοξικο τα ψαρια θα πεθάνουν σε λιγες ωρες. Αρα αν το ατομο που μ το εδωσε εβαζε στις λιμνες του ψαρια και ζουσαν νομιζω είναι σημαντικο στοιχείο . Εγω θα βαλω 2 χρυσόψαρα μονο όπως είπα. Μετα και από το καθαρισμα που θα γινει στο λαινερ θεωρω ότι θα είναι οκ. Ακομα ενα ατομο που λεει πως μετατρεψε το λαινερ πισινας σε λιμνη αρκετες φορες και εχει και φορουμ για λιμνες http://answers.yahoo.com/question/in...5163035AAehNBE Εντωμεταξύ αν εχει καποιος άλλος πληροφορίες από οπουδήποτε για το ζητημα εδώ ειμαστε! ------------------------- Παράθεση:
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σας και ωσπου να ερθει εκεινη η ωρα (ελπιζω γρηγορα) που θα το τοποθετήσω θα συνεχισω να το ψαχνω .
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 14-06-10 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |