|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;456306]
Καλα Βασίλη ανυπομονώ να τα βαλω στη λιμνη μου ! Μα είναι δυνατον να μην αντεξε κανενα το χειμώνα??Ξερω ότι είναι τροπικα κλπ αλλα να μην αντεχουν ουτε στο κλιμα της κυπρου … Θα το δοκιμάσω και Λεμεσό. Αν δεν αντέχει θα παει σε ενυδρειο.(αν και είναι πολύ μεγαλα τα συγκεκριμενα πιστια ) Που λες για το λαινερ .. Νομιζω ότι αξιζει να το δοκιμασω αφου το εχω ηδη φερει σπιτι μου .Τωρα διαβασα και άλλο για το θεμα και ειδα ότι συγκλίνουν ολοι στο εξής ..Αν υπάρχει κατι τοξικο τα ψαρια θα πεθάνουν σε λιγες ωρες. Αρα αν το ατομο που μ το εδωσε εβαζε στις λιμνες του ψαρια και ζουσαν νομιζω είναι σημαντικο στοιχείο . Εγω θα βαλω 2 χρυσόψαρα μονο όπως είπα. Μετα και από το καθαρισμα που θα γινει στο λαινερ θεωρω ότι θα είναι οκ. Ακομα ενα ατομο που λεει πως μετατρεψε το λαινερ πισινας σε λιμνη αρκετες φορες και εχει και φορουμ για λιμνες http://answers.yahoo.com/question/in...5163035AAehNBE Εντωμεταξύ αν εχει καποιος άλλος πληροφορίες από οπουδήποτε για το ζητημα εδώ ειμαστε! ------------------------- Παράθεση:
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σας και ωσπου να ερθει εκεινη η ωρα (ελπιζω γρηγορα) που θα το τοποθετήσω θα συνεχισω να το ψαχνω .
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 14-06-10 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;456342]
Παράθεση:
Εγώ θα το έβαζα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη, ψάχοντας έχεις βρει άτομα που έχουν χάσει με αυτόν τον τρόπο τα ψάρια τους?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- [QUOTE=yiannossavva;456348] Εσυ το εκανες ηδη με την πισινα για την αναπαραγωγη των ψαριων σου ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 14-06-10 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να καταλάβεις τη λογική τους, προσφέρουν το EPDM ως την καλύτερη λύση, αλλά η τιμή αγοράς του και μόνο, είναι παρομοιότυπη με την κατασκευή τσιμεντένιας κατασκευής. ¶ρα...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημαντικο αυτο .Φυσικα μπορει να ειναι και αλλοι πολλοι λογοι που πεθαινουν τα ψαρια σε μια νεα λιμνη αλλα ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα να ειναι απο το λαινερ. Το καλο με το δικο μου ειναι οτι εχει μπει νερο ηδη προηγουμένως και λογικα θα εχει καθαρισει .Με το αντιχλωριο που θα βαλω μεσα θα εξουδετερώσει και τυχον χλωρινες κλπ . Και εσυ σαν συντονιστής καλα κανεις που δεν παιρνεις θεση .Ετσι και αλλιως για καποιον αλλο που θα σκεφτοταν να αγορασει αυτο που εχω παλι θα ηταν ασύμφορο οικονομικα αφου ειναι πολυ πιο ακριβο απο τα λαινερ λιμνης .
|
|||
|
|||
![]()
Αν το λαινερ εχει αντιμυκητιακες - αντιαλγικες στρωσεις στην επιφανεια του δεν νομιζω αυτες να φευγουν τοσο ευκολα μ ενα ξεπλυμα νερου - ειναι φτιαγμενο για να κραταει καιρο. Δεν ξερεις την κατασκευαστρια εταιρεια για να πληροφορηθεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ρωτησω συντομα για την εταιρια να τσεκάρω αν ειναι fish safe . Παντως δεν μιλαω για ενα απλο ξέπλυμα που προτεινουν στα ξενα φορουμ .Το λαινερ αυτο λειτούργησε ως πισίνα για ένα χρονικο διάστημα εστω και μικρο .. Αυτό είναι που κανει τη διαφορα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |