|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συντονισμενη επιθεση, ετσι προδοτες?? αφησατε τα aquaria και την πεσατε ολοι στα vivaria...
κι εσυ τεκνον Λουσυ?? κι οχι τιποτα αλλο...το μονο που μου λειπει ειναι να κανω κι εγω κανενα τετοιο συστημα πινοντας ουσικυ (δε μου αρεσει κι ολας) και δειχνοντας τις γαιδουροτριχες μου.. ![]() ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ!! Η "ΞΗΡΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ![]() και σοβαρα πλεον...υπεροχες προδιαγραφες. σιγουρα θα γινει υπεροχο! αναμενουμε την εξελιξη του. ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |