|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
εγω διαφωνω επειδη ακριβως τα εχουμε ξαναπει και ξαναπει....και μαλιστα θα κοιταξω να γινει ενα υπομνημα.... τι μας ενδιαφερει?? τα ψαρια να επιβιωνουν η να περνανε καλα?? αν ειναι για το πρωτο μια χαρα θα τα βαλεις μαζι στο ενυδρειο και οσο αντεξει το καθενα....προβλημα επιθετικοτητας δε θα εχουν... αν ομως θελεις τα ψαρια σου να ειναι πιο υγιη (λιγοτερο επιρρεπη σε ασθενειες) ...να ζουν περισσοτερο...να εχουν καλυτερα χρωματα ..συμπεριφορα και να αναπαραγονται καλυτερα θα πρεπει να του δωσεις νερο παρομοιο με αυτο του τοπου καταγωγης τους..... τα σαιτς δινουν ενα μεγαλο ευρος τιμων επιβιωσης του ψαριου....δε δινουν ομως τις τιμες των νερων που ζουν.... ετσι για τα γκαπυ αναγραφεται σε πολλα σημεια στο ιντερνετ οτι ζουν απο πεχα 5.5 μεχρι 8.5...και οντως επιβιωνουν.....αλλα ζουν σωστα μονο σε σκληρα νερα με αλκαλικο πεχα.... οποτε ο καθενας κανει αυτο που αποφασιζει τελικα...αλλα μετα ποσταρει "γιατι στο γκαπυ μου σαπιζει η ουρα??...εχω πεχα 6.7...."
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-11-07 23:33 |
μετρησεις | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-02-07 21:56 |
Μετρησεις | geoil | Δίσκοι | 21 | 26-10-04 23:27 |
μετρησεις | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-09-04 15:25 |
Μετρησεις!!!!!! | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 25-01-03 11:24 |