|
||||
|
||||
![]()
Πανο κατ αρχας ευχαριστω που ασχοληθηκες με το ερωτημα μου.
Εγω θα καταθεσω προσωπικη αποψη η οποια λεει οτι κρατησα μαζι για 2.5 χρονια σε 70 λιτρα 7 νεον και 4 γκαπυ σε φυτεμενο ενυδρειο με νερο 6.9 PH,6 KH,10 GH. Στα 2.5 χρονια ειχα απειρες γεννες απο τα γκαπυ και δεν ειχα κανενα θανατο ψαριου πλην ενος Νεον πιθανον απο γηρανση. Φυσικα δεν θα ειχα βαλει αυθαιρετα ετσι μεσα,τα εβαλα διοτι διαβασα τις συνθηκες που ζουν και οι μετρησεις μου καλυπταν και τα 2 ειδη απολυτα. Επισης οσον αφορα τα γκαπυ το ευρος συνθηκων που ζουν ειναι μεγαλο διοτι απαντουντε σε πολλα μερη τελειως διαφορετικα μεταξυ τους με τελειως διαφορετικες συνθηκες νερου και θερμοκρασιας.Γι αυτο και μπορουν να ζησουν σε διαφορετικα νερα επιτυχως και να αναπαραχθουν. Γι αυτους ακριβως τους λογους θα μου επιτρεψεις να μην συμμεριστω την αποψη οτι δεν ταιριαζουν αυτα τα 2 ψαρια. Ευχαριστω ομως και παλι για την απαντηση σου.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-11-07 23:33 |
μετρησεις | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-02-07 21:56 |
Μετρησεις | geoil | Δίσκοι | 21 | 26-10-04 23:27 |
μετρησεις | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-09-04 15:25 |
Μετρησεις!!!!!! | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 25-01-03 11:24 |