|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για το τι αντλία θα χρειαστείς είναι λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος , για αυτό βάζεις μια μεγαλούτσικη ρυθμιζόμενη και είσαι εντάξει.
Από την άλλη είναι θέμα γούστου αυτές οι κουρτίνες, προσωπικά δεν μου αρέσουν γιατί όλο το σκηνικό μου μοιάζει σαν μια κατσαρόλα που βράζει, περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα, γούστα είναι αυτά και είναι καθαρά υποκειμενικά
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aντλία για rio 125 | evina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-13 05:18 |
Υπάρχει αθόρυβη αερόπετρα? | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-05-13 20:21 |
Διάχυση CO2 με αερόπετρα της Tetrα;;;;;;; | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 28-07-12 19:44 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |