|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δεν είπα να βάλει ένα τόνο ενυδρείο στο μπαλκόνι (γι"αυτό αλώστε υπάρχουν και ιδικοί όπως μηχανικοί που κάνουν τη στατική μελέτη) απλά λέω να κόψετε την καραμέλα ότι το ένα Koi θέλει ένα τόνο νερό,γιατί και σε τόσο νερό αν δεν έχεις αυτά που προανέφερα το KOI θα είναι δύσκολο να επιβίωσή.Άντε και να σου πω ότι εγώ έχω τόση ιχθυοφόρτωση σε 1000 λύτρα νερό (και με επιλεγμένα ζώα )τα όπια και χωράνε και είναι υγιέστατα..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο στο μπαλκονι.....!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-07-13 16:54 |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
απορια για μπαλκονι! | Ektorakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 01-01-12 19:11 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |