|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω.υπαρχουν αυτοι που τα εχουν τα ψαρια και αυτοι που τα θελουν.
οι αποψεις τους ειναι συνηθως πολυ διαφορετικες ![]() αλλα εδω πολλες φορες οι αποψεις ειναι διαφορετικες ακομα και μεταξυ αυτων που τα εχουν ηδη,οποτε τι να λεμε. αλλοι τα βαζουν σε 300λιτρο και λενε μια χαρα και αλλοι ψαχνουν πως θα κανουν αναβαθμιση σε περισοτερα λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά βρε παιδιά δεν θα έβαζε koi σε 300l εκτός αν τα έπαιρνα γόνο και όταν έφταναν 15cm το έδινα σε ιδιοκτήτη 1000l. Όσο για την διατήρηση τον ψαριών μας καταλαβαίνουμε με το χρόνο ότι δεν τους είναι αρκετά τα λίτρα όπου τα διατηρούμε. Πάντα τα περσότερα λίτρα είναι σύμμαχος στην διαβίωση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά συγγνώμη έχετε δίκιο, μπορεί τόσα χρόνια να κάνω λάθος. θα ακούσω της πολύτιμες συμβουλές σας ίσως να με βοηθήσουν μήπως δω και καλύτερα αποτελέσματα…….Όσο ζεις μαθαίνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
1.4m x 0.6m x 0.6m =504l
![]() 2.6m x 0.6m x 0.6m =972l ![]() 3m x 0.7m x 0.7m=1470l ![]() τα νουμερα μιλάνε. |
|
|||
|
|||
![]()
1) juwel 180l 2)30.000 lt pond. Ναι το Βλέπω .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσα χρονια εχεις 7,8 ΚΟΙ σε 1οοο λιτρα,και τωρα τι μηκος εχουν τα ζωντανα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Παΐδια τα έχω ποστάρει σε φωτογραφία στο θέμα μου .Το θέμα είναι ότι τα έχω και τα ζω δεν προσπαθώ να ψήσω κανένα και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Υπάρχει η θεωρία υπάρχει και η πράξη.(τα ζώα είναι από 65cm -90)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ότι εχεις 7,8 ψαρια στους 65 ποντους επι χρονια,στα 1000 λιτρα,δεν σημαινει ότι μπορεις να το προτείνεις και σε αλλους. ¶λλο πραγμα ειβιωνω,και αλοο πραγμα ζω με αξιοπρεπεια,ας είμαι και ψαρι. Καλη συνεχεια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο λιανά δε γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο στο μπαλκονι.....!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-07-13 16:54 |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
απορια για μπαλκονι! | Ektorakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 01-01-12 19:11 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |