Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-05-14, 11:08
Το avatar του χρήστη dimitra ts
dimitra ts Ο χρήστης dimitra ts δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Πετρούπολη
Προεπιλογή

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !μαλλον θελει πολυ διαβασμα!!!τα αγαπαω κ δεν θελω να τα δωσω!το σκεφτομαι ομως ..για ολα δυσκολο .τα σκαλαρια αντε τα δινω σε γνωστο τισ keyhole θα δυσκολευτω κ σε πετ σοπ δεν τα δινω γτ θα καταληξουν σε χειροτερο περιβαλλον απο μενα..!Εκανα τωρα μετρηση με στικ αλλα θα παρω κ υγρο κ τα αποτελεσματα ηταν :Νο3 25 ΝΟ2 πρεπει να ειναι 0 αλλα επειδη ειναι χαρτινο στο στικ κ βραγμενο παει στο 0,5...ph 6,8 -7,kh 6 εγω τισ βλεπω ψηλονορμαλ..εχω δει κ πολυ χειροτερα!Το προβλημα απ οτι καταλαβαινω οπως μ ειπεσ κ εσυ κ μαλλον εχεισ δικιο ειναι μακροχρονιο..Δοκιμασα σκορδοζουμο....δεν θα ελεγα οτι τουσ αρεσε αλλα τ εφαγαν..κ αυτο π δεν τρωει εφαγε ενα φιλαρακι..θα δωσω αυτο τ ζουμι θα κλεισω τ φωσ μπασ κ σωσω τ ψαρι κ μετα θα δωσω τα αγγελοψαρα .κ εαν βρω κ τισ κιχληδεσ.απο την αρχη τελειωσ εννοεισ κ το στησιμο???γτ αυτο ειναι λιγο δυσκολο..αυτο π μ αρεσει εμενα ειναι να ειναι φυτεμενο το ενυδρειο οποτε απεριψα τα χρυσοψαρα κ αφου με τα αγγελοψαρα δεν τα καταφερα, θα βρω απλα ενα ειδοσ να μην εχει πολλεσ απαιτησεισ, δεν με νοιαζει αρκει να ζει καλα κ να εχω καποια ψαρακια να κολυμπανε μεσα στα φυτα..δεν υπαρχει λογοσ να τα βασανιζω !κ οι μονομαχοι μ αρεσουν αλλα με ta corydoras δεν ξερω εαν ειναι ιδιεσ οι συνθηκεσ...Και μια ερωτηση σοσ....υπαρχει τροποσ να αλλαξω τ υποστρωμα χωρισ να δωσω τα κοριντορασ?και εχω ακουσει για την αμμο οτι δεν ειναι τοσο καλη γτ δημιουργει κενα χωρισ οξυγονο κ ειναι βλαβερο... ?!?! ειναι τοσα πολλα!
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές