|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#33
|
||||
|
||||
![]()
Εννοούσα τη γνώμη σου οσον αφορα τη τιμη του ph και τιμες σκληρότητας.Υπάρχει τρόπος να ανεβάσω KH χωρίς να επηρεάσω PH?Κάπου διάβασα για μαγειρική σόδα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λλος ένας καινούργιος στο αλμυρό θέλει βοήθεια. | chanikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 16:25 |
¶λλος ένας αρχάριος | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 03-11-09 10:47 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |