#22
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Μερικες φορες εμφανιζεται αμμωνια απο τα οργανικα της τυρφη. Ειναι φυσιολογικο. Η αμμωνια που μετραμε ομως (ΝΗ3/ΝΗ4) δεν αυτη που σκοτωνει (ΝΗ3). 3. Οι κατεψυγμενες που σκοτωνουν ειναι αυτες που σταματησαν καποια στιγμη να ειναι ....κατεψυγμενες και μετα ....ξαναεγιναν ![]() 4. Γυαλα λεγεται και μια γυαλά 400 λιτρων. ![]() 5. Επικινδυνοι ειναι πιο πολυ αυτοι που χρησιμοποιουν κατι χωρις να ξερουν τι κανει, πως το κανει και αν το χρειαζομαστε να μας το κανει. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το Flagyl ειναι αντιβιωση και για ανθρωπινη χρηση. Αποφευγω πλεον να γραφω για φαρμακα και θεραπειες, γιατι δεν μπορω να βασιστω στη διαγνωση που εχει γινει, και φαρμακα στην τυχη δεν πρεπει να προτεινουμε. Οπως δεν μπορω να παρω και την ευθυνη για το αποτελεσμα της θεραπειας απο την ορθοτητα του τροπου και των μεσων που θα γινει, αλλα και γενικα την τυχη, αφου καθε ψαρι μπορει να αντιδρα διαφορετικα. Τη λιμνη την ανεφερα γιατι καποια στιγμη υποννοησες οτι ειναι κι απανθρωπη η προταση για θεραπεια σε πλαστικη δεξαμενη και οχι σε ενυδρειο. (οι περισσοτεροι πλαστικα εχουν για θεραπειες και dips) Υπαρχουν στο πρακτικερ, κατι μικρες πλαστικες λιμνες, σουπερ. Οτι πρεπει για εσωτερικη λιμνη, με μικρα ειδη χρυσοψαρων. Απλως επειδη δεν εχουν τζαμια, τα βλεπεις απο πανω. Οπως και στις λιμνες. ![]() Οι πλαστικοι καδοι samla του ΙΚΕΑ (μεχρι 120 λιτρα με 20 ευρω) ειναι 1000 φορες πιο "ανθρωπινοι" απο τα 5 τζαμακια των 20 λιτρων που βαζουν καποιοι χρυσοψαρα. ![]() Μη τους βγαλουμε και απανθρωπους επειδη αντι για τζαμια χρησιμοποιουν πλαστικο. Η ποιοτητα του νερου εχει σημασια και ο διαθεσιμος χωρος για τα ψαρια. Η διαφανεια των τζαμιων ειναι για το θεαμα και απευθυνεται σε εμας μονο.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-06-12 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |