|
|
||||
|
||||
![]()
μην αγχωνεσαι..
αν ειναι ετσι 2 μηνες οπως λες,μπορει να μην εχει και τιποτα το ιδιαιτερο... ισως η διαιτα να του κανει καλο...
|
|||
|
|||
![]()
επειδη διαβασα αρκετα γυρω γυρω στο νετ για το θεμα, ειχαν κι αλλοι στον κοσμο τετοιο θεμα και το ψαρακι οντως πεθανε αλλα μετα απο 1 - 2 μηνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
.....
|
|||
|
|||
![]() τι δεν καταλαβες? μηπως δεν εδωσα να το καταλαβετε σωστα? χρυσοψαρα με τα ιδια συμπτωματα, εμειναν ετσι επι δυο μηνες και μετα πεθαναν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καταλαβα! απλα η απαντηση μου ηταν.. εμεινα αφωνος,κριμα,δεν το ηξερα! μακαρι να μην συμβει το ιδιο σε σενα!
|
|||
|
|||
![]()
βρε ποιος ταραχτηκε! απλα το εξηγω γιατι νομιζα οτι δε το ειπα καλα!
για αυτο λεω, οι απλες λυσεις του τυπου "βαλτο σε κουβα" δεν ειναι του στυλ μου γιατι ποτε δεν ξερεις. |
|
||||
|
||||
![]()
oντως,ποτε δεν ξερεις...
εσυ ριχνε συχνοτερα αρακα και προσπαθησε να ταιζεις φρεσκα λαχανικα! με αυτο τον τροπο θα το κανεις να ενεργειται ευκολοτερα,καθως αυτο ειναι το προβλημα και φουσκωνει! εχουν σωθει ψαρια με dropsy σε αρχικο σταδιο,μονο με αρακαδες! ζεματιζε λιγο μαρουλακι και δωσ'τους να φανε! εγω 2-3 φορες την εβδομαδα δινω λαχανικα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |