|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά. Αυτη τη φορά μέσα κι εγώ. Λοιπόν αν περισσεύει Egeria densa θέλω.
Κερατόφυλλο επίσης και γενικά ότι άλλο σε μεσαίο μέγεθος με μικρές απαιτήσεις. Είμαι έτοιμη και για τις γαριδούλες οπότε όποιος φέρει καλοδεχούμενες. Είχα ενα πρόβλημα με το μικρό μου ενυδρειάκι και το ξαναστήνω απ' την αρχή. Οπότε καλοδεχούμενα όλα. ![]() Α. παραλήγω να το ξεχάσω. Αν έχει περισσέψει κανένα ψαλιδάκι από το σετάκι. Ευχαρίστως θα πάρω.Είχα πάρει παλαιότερα αλλά μου χάλασε το ψαλίδι. Αρκετά σας ζάλισα τα λέμε την Κυριακή. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |