|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε να, πόσο καιρό τώρα το λέω ότι ο Πάνος έρχεται για άλλο λόγο στις συναντήσεις.
Κι αντί να διαλέξει ένα σύλλογο που ασχολείται με πλέξιμο, με χορούς, με παπούτσια... ![]() Εγώ πάλι..., αν έχει κανείς οποιαδήποτε μοςς σε αρκετή ποσότητα, θα ήθελα. ![]() Θέλω να ντύσω ένα ξύλο, δηλαδή τι ξύλο, δέντρο ολόκληρο, υπάρχουν ο κορμός και τα κλαδιά, του λείπει η φυλωσσιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μεσα
με αλλαγμενο ονομα |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά. Αυτη τη φορά μέσα κι εγώ. Λοιπόν αν περισσεύει Egeria densa θέλω.
Κερατόφυλλο επίσης και γενικά ότι άλλο σε μεσαίο μέγεθος με μικρές απαιτήσεις. Είμαι έτοιμη και για τις γαριδούλες οπότε όποιος φέρει καλοδεχούμενες. Είχα ενα πρόβλημα με το μικρό μου ενυδρειάκι και το ξαναστήνω απ' την αρχή. Οπότε καλοδεχούμενα όλα. ![]() Α. παραλήγω να το ξεχάσω. Αν έχει περισσέψει κανένα ψαλιδάκι από το σετάκι. Ευχαρίστως θα πάρω.Είχα πάρει παλαιότερα αλλά μου χάλασε το ψαλίδι. Αρκετά σας ζάλισα τα λέμε την Κυριακή. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr Αντε, γίναμε 20, δηλώστε βρε και οι υπόλοιποι που ξέρω ότι θα έρθετε. potami, ποιός είσαι? paraskevi_gr, κάτι θα γίνει για τα φυτάκια που θέλεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |