|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι το οποίο μπορεί να φανεί αφελές;
![]() Από ότι γνωρίζω οι δίσκοι επιθυμούν χαμηλή κυκλοφορία στον χώρο τους... Προς το παρόν η όποια ροή στο νερό του ενυδρείου μου προκαλείται από το φίλτρο (Eheim Pro III 2076e). Από συγγενικό μου πρόσωπο μπορώ να προμηθευτώ έως 4 καινούριους κυκλοφορητές Hydor Koralia 3. Μιας και η έξοδος του φίλτρου είναι ψηλά και στην μία πλευρά, να προσθέσω κάποιον κυκλοφορητή χαμηλά και στην άλλη πλευρά ή δύο κυκλοφορητές εκατέρωθεν; Μάλλον όχι, έτσι; Δεν χρειάζονται κυκλοφορητές, μάλλον το αντίθετο, σωστά; ![]() Ακόμα, τα οργανικά κατάλοιπα των ψαριών (if you know what I mean!) και της τροφής πώς θα τα καθαρίζω όσα από αυτά μένουν πάνω στην άμμο; Πρέπει να πάρω σκούπα βυθού; Αυτή όμως δεν θα ρουφάει και κόκκους της άμμου μου; ![]() Thanks in advance! ![]() |
Tags |
βιοτοπικό, κοινωνικό, δίσκοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκοενυδρείο | Χαραμάδας | Δίσκοι | 34 | 16-02-09 22:12 |
Νέο Δισκοενυδρείο | kostasthess_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 17-05-08 15:30 |
κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! | nnd | Δίσκοι | 35 | 24-12-07 17:09 |
Το δισκοενυδρείο μου | cutter | Δίσκοι | 45 | 24-08-06 11:10 |