|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
2. Ποιο ακριβως ειναι το λαθος σε αυτο που λεω , οπως ειδες αναφερομαι στην θερμοτητα που πρεπει να μεταφερει ο ψυκτης που στην προκειμενη περιπτωση θα πρεπει να καλυπτει: α.την παραγωγη θερμοτητας του πελτιερ β.την οποια θερμοτητα αποδιδε στην ατμοσφαιρα πριν βαλεις το πελτιερ δηλαδη την θερμοκρασια του επεξεργαστη το παραθετω με τα κοκκινα γραμματα ...λεει η ψυκτρα θα πρεπει να αποδοσει σημαντικα μεγαλυτερη θερμοκρασια απο ΠΡΙΝ (οταν ηταν χωρις το πελτιερ) και θα θερμανθει περισσοτερο So, the heatsink will have to dissipate substantially more heat than before, and will get much hotter. Παράθεση:
4,Επίσης λεγοντας μου να κραταμε την διαφορα σε μικρα επιπεδα μου λες οτι θες πχ ζεστη πλευρα 30 βαθμους και κρυα 20 βαθμους το θεωρεις καλυτερο ψυκτικα αυτο απο ζεστη 80 και κρυα πλευρα 0 βαθμους(ασχετα με το πως θα αποβαλεις την θερμοτητα ,πραγαμ σχετικα ευκολο) .....και αν το θεωρεις καλυτερο ψυκτικα τοτε τι χρειαζεται ο μεγαλυτερος ψυκτης που αναφερεις για να κρατησεις μικροτερη διαφορα θερμοκρασιας???. Παράθεση:
Για να κλεισω ![]() αντε αλλαξα και την υπογραφη μου χαρη αυτου του ποστ ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα ψυξης | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-06-08 06:13 |
Yπολογισμος Ενυδριου με CAE | aginor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 01-05-08 20:07 |
Καπακι ενυδριου | gangrel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-03-07 12:24 |
Αγορα ενυδριου? | monomaxos_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-01-07 12:11 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |