|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί που πήγα να ταϊσω εμφανίστηκαν οι μικροί μπόμπιρες
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μέχρι στιγμής βλέπω τέσσερα (4) μικρά!!!
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 24-05-15 στις 21:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι george
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Γιώργο !!
Αντε δείξε μας τι έχεις κάνει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους... τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!
Δεν έχω ενυδρείο για τους μπόμπιρες (αν καταφέρω να τους πιάσω). Λέω να βάλω ένα μικρό μπολ με μια αεραντλία μέσα, να κόψω ένα κομμάτι moss. Από τροφή τη να τους ρίχνω?
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να τα βγαλεις?αστα εκει μεσα.οποιο ειναι να ζησει θα ζησει.θαχεις κιαλλες γεννες,ειναι να μην αρχισουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Γιώργο, ωραίος !
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες να μην τα βγάλω και όσα επιβιώσουν??
|
||||
|
||||
![]()
ναι.moss υπαρχει στο ενυδρειο,μερη για να κρυφτουνε υπαρχουνε,οποτε γιατι να παιδευτεις?
γεννες θαχεις κιαλλες ετσι κιαλλιως. τις ιδιες τροφες που ταιζεις στα αλλα,καντες πουδρα και ριχνε και για τα μικρα.ισως σε γουδι με τριψιμο να ειναι πιο ευκολο να το κανεις. τρωνε και Infusoria απτα φυτα σου,τη moss κλπ.σιγουρα εχουνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μείνουν τότε μέσα.. και όσα επιβιώσουν (αν και πιστεύω ότι θα επιβιώσουν όλα λόγο moss)
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι,ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της
![]() πιο πολλες πιθανοτητες εχουν εκει μεσα παρα σε αλλο δοχειο.ειναι και πολυ μικρα,οποτε και το λιγο στρες τα στελνει γρηγορα. |
|
||||
|
||||
![]()
+1 να αφήσεις μέσα τα μικρά..θα βρουν τροφή στη moss..
Infusoria αναπτύσσονται και στα ξερά φύλλα (σε περίπτωση που έχεις ρίξει). Περιμένω να δω το ενυδρείο όταν τελειώσει!
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο! Τα συννεφακια δε πειραζουν το γονο. Μεγαλωνουν γρηγορα. Μεγαλωνοντας αποκτουν μια μπλε λωριδα στο πλαι και ειναι πανεμορφα.
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πάρα πολύ όμορφα!
Να σου ζήσουν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jon_St : 24-05-15 στις 23:56 Αιτία: λάθος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι είπες τώρα, γενικά δεν πειράζουν γόνο ; Δηλαδή αν έχω γόνο από χρυσόψαρα και τον βάλω στα συννεφάκια θα είναι ασφαλής ;
|
||||
|
||||
![]()
Tακη εχω διαβασει οτι δε τρωνε το δικο τους γονο. Για αλλα ψαρια δε ξερω. Παντως για μενα πιο ασφαλης θα ειναι ο γονος στα συννεφακια παρα με τα χρυσοψαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Το σκεφτόμουνα αυτό Στέφανε γιατί στα συννεφάκια με τόσα φυτα και σαλιγκάρια που έχω πιστεύω να υπάρχει πολύ Infusoria για το γόνο, καλτσόν μόνο στο φίλτρο θα χρειαζότανε, και προσοχή στις αλλαγές νερού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ!!! Παράθεση:
Σπύρο θα μείνουν τελικά εδώ...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, καλη αρχη και να βλέπεις συνεχεια καινουργια συννεφάκια στο ενυδρειο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να συμφωνησω κι εγώ με όλα τα παραπάνω;
Αφού εξ αρχής δεν ηταν σκοπός σου η αναπαραγωγή, όπως έτυχε να αναπαραχθούν πιστεύω θα τύχει και να επιβιώσουν. Φαίνεται οτι η φύση μας ανταμείβει όταν τη σεβόμαστε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από το αποτέλεσμα (αναπαραγωγή), μάλλον έχω προσεγγίσει τον βιότοπο τους σε καλό βαθμό και υπάρχει και συνέχεια!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και τα "κατάφερα"... απλά είμαι κοντά!!! Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.
|
||||
|
||||
![]()
Keep walking
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μπόμπιρες αυξήθηκαν σήμερα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο μενα Γιωργο με το καλο να μεγαλωσουν τα μικρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια για την γεννα!
Αν θελεις να ζησουν ολα παντως , πρεπει να μεταφερθουν.. γενικα το λεω , οχι για την περιπτωση σου μονο.. στις πεισσοτερες περιπτωσεις η infusoria δεν φτανει για ολα.. γνωμη μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στα δικα μου τα μικρα συννεφακια ειχα δοκιμασει να δωσω λιγο λιωμενο κροκο αυγου και το φαγανε. Τα ταισα βεβαια μονο μια φορα γιατι ειχα μονο τρια και δε χρειαστηκε να συμπληφωνω τη διατροφη τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |