|
|||
|
|||
![]()
ε τι εννοείτε να συμμαζέψω λίγο των εξοπλισμό??? Δεν το κατάλαβα??? Να αλλάξω θέση το skimer??
![]() ------------------------- ρεφρακτομετρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαριο+Νατασα : 12-12-11 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγω σκορπιος δεξια και αρηστερα......εγω θα τα εβαζα ολα σε μια γωνια .....και ενα μπλε η μαυρο φοντο απο πισο!!!!
|
|||
|
|||
![]()
E το έκανα τα πήγα σε μια γωνία και πράγματι είδηi φαίνεται καλύτερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- maxmike to site http://www.aquarium4u.gr/κοράλλια/eu...a-hammer-coral ειναι top thx!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαριο+Νατασα : 12-12-11 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
chemi clean ονομαζεται και ναι κανει απιστευτη δουλεια,μπορεις να το βρεις στο ιντερνετ στην μιση τιμη απο οτι αυτο που βρηκες.
το θεμα δεν ειναι ομως μονο να το εξολοθρευσεις αλλα να βρεις γιατι σου βγηκε,ετσι ωστε να μην ξαναβγει.γιαυτο σου ειπα ριχνε διαβασμα.... ΥΓ.τα φοντα, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cool!!!!!
από το ιντερνέτ ένα καλό site παραγγελιών??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μάριε προσπάθησε με αυτά που προαναφέραμε να δείς τι φταίει για το κυανό και μετά ψάξε για φάρμακο.Αν δεν εξαλείψεις τα αίτια θα σου ξαναεμφανιστεί!
Για τον εξοπλισμό σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, για την αφίσα πάνε σε βιβλιοπωλείο και πάρε κόλλα "γυαλιστερή" (illustration) σε σκούρο χρώμα (μαυρο ή μπλέ βαθύ) και θα δείς διαφορά ![]() Θες να ρωτήσεις τπτ για το ρεφρακτομετρο?Κάπου είδα να το αναφέρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν πρόσεξα καλά αναφέρεις ότι στο φίλτρο έχεις μακαρόνι, σφουγγάρι και αντιφώσφορο. Ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι αν κάνω λάθος αλλά νομίζω από την στιγμή που έχεις ζβ θα πρέπει να βγάλεις το μακαρόνι και καλό είναι να μπει άνθρακας στο φίλτρο μαζί με αντιφώσφορο
|
|||
|
|||
![]()
βασικά νομίζω πως ο zalk έχει δίκιο σχετικά με το μηχανισμό A.O το νερό βρύσης πρέπει να οφείλετε για τα κυανό..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ?? ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΘΡΑΚΑ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαριο+Νατασα : 12-12-11 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θα τραβήξεις ζόρι μέχρι να το ξεφορτωθείς και αν βάλεις φάρμακο απλά θα επιδεινώσεις τη κατάσταση. Το κύανο θέλει υπομονή και αντιμετώπιση με κανονικές μεθόδους και υπάρχουν, δυστυχώς,πολλοί δρόμοι γθα τη καταπολέμησή του και οι περισσότεροι τεκμηριωμένοι |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο πιο συγκεκριμένα αν γίνεται δλδ ποιον δρόμο θα συμβούλευες να ξεκινήσω να κάνω… για να απαλλαγώ από τα κυανό
![]() ![]() ![]() Ακόμα περιμένω να προτείνεται ένα καλό site για παραγγελίες προϊόντων για τα reef |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...d=84&show=grid δες εδω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται αν αυτό το e-shop http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=shopbybrandέχει κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Και πιο κατά την γνώμη σας είναι το πιο οικονομικό petshop στην Θεσσαλονίκη thx..
|
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο ξερω δεν εχει καταστημα....!
![]() ![]() για καταστημα στην σαλονικη δεν ξερω....απο blue fish εχω παρει ζωντανα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλάτια δε ξέρω και πολλά αλλα συμφωνω απόλυτα
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Παίδες θέλω λίγο την άποψη σας.. σκοπεύω να κανω αγορά από εδώ http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=84&show=grid θέλω να μου πείτε πια test μου προτείνεται να πάρω http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=22&show=grid …. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τα salifert δλδ ειναι τα top e?? αμα ειναι θα τα
Βάλω στο καλάθι :P ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτα από την τακτοποίηση των καλωδίων και την τοποθέτηση ενός font..
Σιγά σιγά νομίζω γίνεται καλύτερο τι λέτε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έγινε καλύτερο λέει..........
![]() ![]() Και που είσαι ακόμη...... Μόνο μια χάρη, κράτα τις παλιές φωτό και εάν το έχεις μετά από κάνα χρόνο σύγκρινές τες για να δεις και μόνος σου την διαφορά. Καλή συνέχεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι... πολύ καλύτερη εμφάνιση.
σου φτιάχνει και η διάθεση να ασχοληθείς με τα πιο δύσκολα... |
|
|||
|
|||
![]()
thx παιδες!!!!!! Ναι και εγω αυτο πιστευω οτι ολα πανε καλυτερα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ποιο ωραιο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση έχω μια αρρώστια σε 2 ψαράκια μου την ονομάζω το κτύπημα του πειρατή γιατί το ένα τους το μάτι φουσκώνει λες και έχει μια φυσαλίδα μέσα του
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τη νερό είπες κανεις αλλαγές?
αλήθεια αντιχλώριο βάζεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και Βέβαια βάζω…
|
|
||||
|
||||
![]()
αμμωνία 0 ε? συμπλιρωσε την φόρμα με τις ασθένιες να σου πουν τα παιδια που ξέρουν...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε ναι αμμωνια 0 και σημερα εκανα αλλαγη νερου και ξανα Test τα νιτρικα 0,10
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω κατι σου ειχα πει για προβληματα και αρρωστειες οταν ειχαμε παρεξηγηθει στην αρχη.....δυστυχως βγαινω παλι αληθινος.αυτο το φαρμακο που δεν το γνωριζω το ριχνεις αφοβα μεσα...?κανονικα πρεπει να εχεις καραντινα.ποτε δεν ριχνουμε φαρμακο μεσα σε ενα ριφ χωρις να γνωριζουμε
1.αν κανει ακριβως για την ασθενεια που εχουμε 2.εαν περιεχει χαλκο 3.τι αλλο πρεπει να προσεχουμε κατα τη διαρκεια και μετα την θεραπεια. δυστυχως παλι φιλε μου προχωρας με λαθος βηματα. ποιος σου το συνεστησε το φαρμακο και για ποια ασθενεια?σου ειπε τι πρεπει να κανεις ακριβως? |
|
||||
|
||||
![]()
και συμπλήρωσε την φόρμα με τις ασθένειες μπας και καταλάβει κάποιος έμπυρος την ασθένεια και σε βοηθήσει..
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά το έγραψα λάθος OODINEX λέγεται και λέει :
Καταπολεμεί τα εξής: α) Μικρές λευκό – κίτρινες βούλες επιφάνεια ή <αλατοπίπερο> πάνω στο δέρμα του ψαριού, ειδικά στην περιοχή των πτερύγιων. β) Λευκές βούλες στο σώμα και στα πτερύγια των ψαριών σας. γ)Λευκού η σχεδόν Λευκού χρώματος χνουδάτες αναπτύξεις στα βράγχια και στο σώμα των ψαριών δ) Τα πτερύγια των ψαριών σας είναι ανώμαλα και πρησμένα η και σκισμένα. ε)τα ψάρια μοιάζουν πρησμένα και τα μάτια μπορεί να προεξέχουν από το σώμα στ) Απώλεια βάρους, πληγές ,πεταχτά μάτια . Αυτά λέει ότι καταπολέμα και διάβασα κυρίως τα 2 τελευταία, για αυτό ξεκίνησα την θεραπεία ο τρόπος που αναγράφει η οδηγίες του φάρμακου έκανα και εγώ στο ενιδρύω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στάδιο εγκυμοσύνης | mikesf | Ζωοτόκα | 10 | 22-02-11 22:06 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |