|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια 30 λεπτά μόνο εγώ τόσα περίπου χρειάζομαι για το 100 λίτρο!!! Για πόσα λίτρα δηλαδή μιλάμε περίπου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη για το off topic
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχετε δικιο για το νερο αλλα δυστυχος δεν μπορει να το εμεταλευτω καπου. το ενυδρειο ειναι στο μαγαζι, και το μαγαζι ειναι μεσα στην πολη, οποτε μαρουλακια και τα σχετικα δεν....
οσο για το χρονο που κανω στην ουσια δεν κανω τιποτα... ανοιγω μια βανα και αδειαζει νερο, μετα κλεινω την βανα και ανοιγω την βρυση... υγρα δεν βαζω τιποτα, δεν χρειαζεται μιας και εχουμε καλο νερο. αλλαγη νερου κανω γυρο στα 1000-1500 λιτρα το μηνα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη μεταφορα Θαναση,υπεροχα πλασματα,να τα χαιρεσαι πολλα χρονια,αλλα.... θελουμε φωτο καθαρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οταν μπουν τα ψαρια μεσα θα εχετε και φωτο καθαρες και βιντεακι. θα πρεπει να ερθω και να εχει βραδιασει, με την καλη μηχανη... οποτε λιγο υπομονη....
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας το προχορας και θα αρχισω να πιστυευω οτι κατι γινεται!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() καλοκαιριαζει φιλαρακι και αρχισε ο κοσμος να φτιαχνει τα αμαξια του. επισης οι μεταφορες μεγαλων ψαριων δεν ειναι τοσο ευκολο, ουτε στο μυαλο ουτε στην πραξη... απο εβδομαδας αν μπορεσω θελω να μεταφερω το dat και τα σαλαχια... αλλα χωρις να χτυπησουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ρε Θανάση. Μακάρι. Ασχολήσου με κάτι μεγαλύτερο ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας τρελάνεις τελικά. Πάντως βλέποντας τις ψαρούκλες σου μέσα κι εμένα για "λίγο" μου φαίνεται τώρα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπηκε κανενα τερας στο τερεν????
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε θανο που ειναι οι φωτο να δουμε κι εμεις που εχεις τα παιδια μου ρε νατα δω ??????????????????????????
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνουμε μια ανανέωση στο θέμα!
Τί γίνεται με την ενυδρειάρα σου?? Ακόμα περιμένουμε συντονισμένοι αλλά τίποτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κι απο εδω. εχετε δικιο σας ξεχασα, αλλα το καλοκαιρι μεχρι τωρα επεσε πολυ τρεξιμο και σε συνδιασμο με την δουλεια εκανα το Βεγγο....
![]() ![]() εχω τραβηγμενα 2 βιντεακια, αλλα λογο ηλιου και αντανακλασης δεν ειναι πολυ καλα... τωρα που θα νυχτωνει πιο γρηγορα θα τραβιξω κανα καλο... ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=F5oL9uzssp0 https://www.youtube.com/watch?v=ugJVwx5Sx98
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα ωραιο ξυπνημα μας εκανες!!!!
τα υπολοιπα ψαρια ποθ ειχες τι εγιναν? |
|
||||
|
||||
![]()
οσα ειχα ειναι μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
Μας εστειλες Θανασση!!Καλα εγω τοσο ταιζω το μηνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα φτου φτου μπράβο!!!
Ακούγεται και παπαγάλος μέσα;
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με τον γαύρο(το μαρινάτο)τους δίνεις και τσιπουράκι!!!!
![]() Υ.γ.Πέρα από την πλάκα είναι πανέμορφα να τα χαίρεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!! να ειστε καλα!!! Μαρια ο παπαγαλος ειναι παντου... χεχε...
|
||||
|
||||
![]()
Το κατι αλλο Θαναση, να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πλακα κανεις ετσι και τα μωρα μου τη τα εκανες ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεσα ειναι και αυτα. οταν τραβιξω πιο καθαρο βιντεο θα προσπαθησω να τραβιχτουν....
υπαρχουν μεσα τα 2 dat σου, ενας Adonis, και 2 ασιατικες που λεγαλωνουν μεσα σε τελα...
|
||||
|
||||
![]()
Αγοράζεις τις τροφές από... την ψαραγορά!!!!!
![]() Τερατάκια οι κίχλες... και με καρούμπαλο!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το καρουμπαλο οταν θελει να ζευγαρωσει γινετε διπλασιο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ ΔΕΝ θέλει... ρίχτου καμιά με κάνα ρόπαλακάκι.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο πολυ καιρο τραβιξα ενα βιντεακι απο τα θηριακια μου!!!!!
Συγνωμη για την κακη ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο και εχει και ηλιο... ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=qhRX3ZL6wr0
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ δυνατο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε καλα......
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |