|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
50 + βαθμους βγαζει η εξοδος, και θα διανεμετε στον αερα αναμεσα σε νερο και πολθκαρμπονικα. λογικα ο αερας θα εχει γυρο στους 40?? ισως και πιο λιγο... θα το δω στην δοκιμη... παντος αν εχει παραπανω, με μια σωλινα 1 μετρο, κατεβαζω την θερμοκρασια του αερα...
λογικα δεν θα εχω προβλημα, γιατι ειναι για να μπαινουν σε εξωτερικο χωρο που τα χτυπαει ο ηλιος το καλοκαιρι... θα δειξει παντος... ------------------------- ευχαριστω πολυ!! να σαι καλα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-11-13 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε Θανάση περιμένουμε την συνέχεια μην μας κρατάς σε αγωνία !
|
|
||||
|
||||
![]()
μαπα το καρπουζι ?
|
|||
|
|||
![]()
τι γινεται μπηκαν τα τερατα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μας αφηνει σε αγωνια.Η καποια μοντιφα κανει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι γίνετε με το θηρίο???
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα το ζεστενει
![]() ![]() 2 μπαλετες πελλετ εχει φαει ακομα να ζεσταθει
|
||||
|
||||
![]()
Ή το έχει ζεστάνει πολύ καλά και έχει μπει κι αυτός μέσα (γιατί πού λεφτά για πετρέλαιο)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λετε να το γυρισε σε τζακουζιι????
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σορρυ αλλα γιορτινες μερες και δεν προλαβαινω και πολλα με το πισι.
δεν εχω προχωρησει κατι ακομη. ειμαι σε αναμονη να παρω τα πολυκαρμπονικα. απλα με τους λογαριασμους που πρεπει να πληρωθουν μεχρι τελος του χρονου δεν περισσευουν για να τα παρω... πιστευω μετα τις γιορτες να τα εχω... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γυρο στους 23 εφτασε μετα το εσβησα να μην καιει τσαμπα...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
23 sto foul kai theleis na paei 27?
|
|
||||
|
||||
![]()
23 πηγε στην δευτερη σκαλα. και εχει 5. μολις κλεισει το ενυδρειο μιας χαρα θα παει.... αλλο η σομπα να πρεπει να ζεστανει ενα χωρο 40 τετραγωνικα που μπαζουν απο παντου και αλλο μονο 2-3 τετραγωνικα....
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το τοιχος πισω και δεξια αριστερα απο το ενυδρειο δεν θα εχουν απωλειες? εγω πιστευω οτι πρεπει να εξαληψης πολι της απωλειες!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακου τι γινετε. οι τοιχοι ειναι χτισμενοι με τσιμεντολιθοι και απο μεσα εχει γινει επενδυση με γυψοσανιδα. στο σημειο που ειναι το ενυδρειο εχουμε το ιδιο χτισιμο + 20 εκατ. τα τοιχια του ενυδρειου. οποτε απο θεμα μονωσης του ενυδρειου δεν γινετε κατι πιο καλο. ΑΛΛΑ... το δωματιο εχει 2 μεγαλες τζαμαριες + ενα ανοιγμα σε μεγεθος πορτας χωρις πορτα... οποτε οπως καταλαβαινεις εκει υπαρχει το θεμα. με το σκεπτικο αυτο, αν κλεισει το ενυδρειο κι απο πανω δεν θα εχω προβλημα πιστευω... δεν θελω να το παιξω κι εγω εξυπνος, με την λογικη σκεψη εκει με παει... θα δειξει... δοκιμες γινονται, θα τα καταφερωωωω ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση εμείς σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη. Εδώ έχεις φτιάξει ολόκληρη πισίνα, στη θέρμανση θα κολλήσεις; όχι βέβαια!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανει η σομπα περιμετρικα της,αλλα η ασπρη σωληνα που ειναι ακριβως πισω απτη σομπα στον τοιχο δεν θα εχει θεμα με τη θερμοκρασια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η σομπα βγαζει μεγαλη θερμοκρασια μπροστα, λιγοτερο απο πανω, ακομη πιο λιγο στα πλαγια και ελαχιστο πισω...
|
||||
|
||||
![]()
ok τοτε
![]() γιατι ειδα τη σωληνα εκει πισω και "φοβηθηκα". αλλα ναι λογικα αφου ειναι με πελετ ενεργειακη,θαναι μελετημενη να βγαζει θερμοκρασια εκει που πρεπει. εγω ξερω μονο απτις ξυλοσομπες τις παλιακες που οπου σταθεις γυρω τους καιγεσαι ![]() πελετ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανενα νεοοοο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα και χρόνια πολλά,
καταρχήν συγχαρητήρια για την όλη δουλεια. Κατάφερα και διάβασα όλο το τόπικ, μου αρέσουν πολυ τα diy και μου άρεσε πολύ οι δουλειές που έχεις κάνει. Να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα δεν ξέρω αν γίνεται γιατι δεν έχω ξανακοιτάξει θέματα για τοσο μεγάλα ενυδρεία. Δεν μπορείς να φτιάξεις ενα κλειστό κύκλωμα νερού, σαν και αυτο που δουλευει ο ηλιακός ή το καλοριφέρ? Πιο συγκεκριμένα να έφτιαχνες μια σερπατίνα με χαλκοσωλήνα να ζεσταίνει απο την σόμπα και να τρέχεις σωλήνα ( μα κάποιο κυκλοφορητη) να ζεσταίνει το νερό του ενυδρείου? γίνεται κάτι τέτοιο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειδή, όμως, ο χαλκός είναι, τεχνικά, η πρώτη επιλογή για σερπαντίνες κάποιοι τον έχουν χρησιμοποιήσει αλλά σε απομονωμένο γυάλινο δοχείο (ένα μικρό 'ενυδρείο' μέσα στο ενυδρείο). |
|
||||
|
||||
![]()
χαλκοσολινα οχι αλλα εγω πρωσοπικα θα το εκανα με σωλινα ασπρη ( εξωτερικα ειναι πλαστικο και εσωτερικα αλουμινιο)
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια απο δευτερα θα παω να παρω τα πολυκαρμπονικα...
![]() ![]() μετα μενει να ανεβασω θερμοκρασια και να βαλω ψαρια... ![]() ![]() αντε να πανε ολα καλα να δω τα ψαρακια τους σπιτι τους..!!! ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει κι αλλη δουλεια για την θερμοκρασια... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε μπαγασα τελικα θα τον κλεισουμε το χρονο σε ενα μηνα οπως πας
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τετοια σωλινα εχω παρει αλλα για την ωρα την εβαλα στο παταρι... ευχομαι να μην χρειαστει να φτιαχνω αλλου ειδους θερμανση... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-12-13 στις 10:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |