|
![]() |
#1 |
Η Αρχη του στησιματος
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καταρχας καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ θα ηθελα να σας ευχαρυστησω για ολες τις συμβουλες που μας δινετε.
Λοιπον χτες το απογευμα εβαλα μεσα στο ενυδρειο (60 λ διαστασεις 60 30 35 ) 2.4 kg υποστρωμα sera και αμμο μετα προσθεσα δυο καπακια απο το Sera aqouatan μετα εβαλα σε λειτουργια το φιλτρο και το θερμοστατη στους 25-26. Θα ηθελα να μου πειτε πως να συνεχισω για να μην κανει καμια ανοησια σαν αρχαριος που ειμαι Ευχαρυατω εκ των προτερων. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3988
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βακτηρια πρεπει να βαλεις ωστε να αρχισει να δουλευει το φιλτρο και αρκετο διαβασμα
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα παρε τεστ μετρησεων νερου και ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολα..
τι σκεφτεσαι να βαλεις μεσα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βακτηρια δεν χριαζεται να χρησιμοποιησει σε καμια περιπτωση. Η θα στρωσει το φιλτρο με μπολι ή με αμμωνια τα βακτηρια ειναι σπαταλη χρηματων και χρονου παραλληλα με οχι σιγουρο αποτελεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μελετησε καλα τα links πιο πανω. Οποια απορια εχεις, μπορεις να ρωτησεις. Μπορει να σου φανουν ολα βουνο, αλλα σε ολους μας ετσι φανηκε στην αρχη. Με αρκετη υπομονη και μη βιαστηκες κινησεις, μπορεις να κανεις ενα ενυδρειο με ευτυχισμενους κατοικους και χωρις προβληματα.
Βακτηρια σιγουρα δε χρειαζεσαι, οι ασφαλεις τροποι στρωσιματος ειναι στα links.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτρο εχω το elite jet flo 100
Τι εννοεις υλικα; Σκεφτομαι να βαλω 6-7αρλεκινους και καμια γαριδα |
|
|||
|
|||
![]()
Τα εξωτερικά φίλτρα είναι κι αυτά αθόρυβα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα εσωτερικα που εχω χρησμιμοποιησει, εχω την εντυπωση οτι εκαναν περισσοτερο θορυβο απο τα εξωτερικα.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια για το ELITE crystal flo τη λετε.
Τιμη 53¤ |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο μοντελο απο ολα; Σ αυτα τα λεφτα νομιζω βρισκεις και eheim
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω πιο μοντελο ειναι
![]() ------------------------- Παιδια πως τοποθετουμε τα φυτα στο ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorman56 : 23-09-14 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροποι στησιματος ενυδρειων με φυτα | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 03-04-18 16:17 |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
260λ ενυδρειο-βοηθεια στησιματος | nickst | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 03-07-11 17:03 |
τροποι στησιματος | olga | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 18-09-10 23:32 |
Εμφανιση μικροοργανισμων κατα τη διαρκεια στησιματος ενυδρειου | Δημητρης Α. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 05-01-09 15:06 |