|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς αν ο συγκεκριμένος θερμαντήρας μπορεί να βυθιστεί όλος μέσα στο νερό ή αν η κεφαλή του πρέπει απαραίτητα να είναι έξω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά επειδή έχουν αποδειχθεί αρκετά ευπαθείς δεν θα το συνιστούσα, από την άλλη πάλι εγώ που τον έχω βυθισμένο εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει πρόβλημα αλλά αυτό μάλλον εξαίρεση είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν να τον βάλω σαν βοηθητικό στο καινούργιο ενυδρείο 360Λιτ μικτά, αλλά έτσι που μου λές με τρομάζεις. Σαν τί θα μπορούσε να γίνει δηλαδή;
Αυτός που έχω είναι 100W. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σταματήσει να δουλεύει είναι το ποιο απλό, το να κολλήσει αναμμένος είναι το ποιο κακό!
|
||||
|
||||
![]()
Αρα να μην το κάνω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν τους εμπιστευομαι καθολου αυτους τους hydor θερμοστατες που τους βαφτισανε juwel.ηταν και παραμενουν απαρεδεκτοι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σε σκοτωσει απο ηλεκτροπληξια ειναι το χειροτερο
(μην πει κανεις οτι αυτο δεν γινεται γιατι ειναι κριμα να χαθει ζωη απο κατι τετοιο, δεν εχει συμβει ας προσπαθησουμε ολοι να μην συμβει) παντα πρεπει να προσεχουμε οταν εχουμε ρευμα και νερο κοντα |
|
||||
|
||||
![]()
που στην περιπτωση μας εχουμε παντα νερο και ρευμα κοντα...
γιαυτο, θα πρεπει και να εχουμε λαβει καποια μετρα, πχ ρελε βραχυκυκλοματος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτόματο ρελέ, έχουν όλα τα σπίτια 35ετία και κάτω (εκτός μερικών ελαχίστων εξαιρέσεων). Επιπλέον, ανεξαρτήτως θερμαντήρα, θα πρέπει όσα σπίτια δεν έχουν να καλέσουν έναν ηλεκτρολόγο για να βάλουν ένα αυτόματο ρελέ. Το κόστος του είναι μικρό (20-25¤ αν δεν κάνω λάθος) και πραγματικά σώζει ζωές.
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως γι' αυτό και θα πρέπει να έχεις διαβάσει που πολλές φορές προτείνουμε να βγαίνουν οι πρίζες πριν τις όποιες εργασίες συντήρησης στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι βυθιζομενος. Εχουν μια κακη φημη γενικα. Αν σε παιρνει παρε ενα jaeger (1watt/1λιτρο) ------------------------- Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-10-08 στις 13:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοκρασία - θερμαντήρας | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-05-08 10:38 |
juwel vs arcadia | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-02-08 22:22 |
Juwel θερμοστατης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 24-12-07 22:16 |
Λαμπα Juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 06-05-07 23:44 |
Θερμαντήρας και εξωτερικό φίλτρο! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-08-06 23:23 |