|
|
||||
|
||||
![]()
Να σταματήσει να δουλεύει είναι το ποιο απλό, το να κολλήσει αναμμένος είναι το ποιο κακό!
|
||||
|
||||
![]()
Αρα να μην το κάνω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν τους εμπιστευομαι καθολου αυτους τους hydor θερμοστατες που τους βαφτισανε juwel.ηταν και παραμενουν απαρεδεκτοι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σε σκοτωσει απο ηλεκτροπληξια ειναι το χειροτερο
(μην πει κανεις οτι αυτο δεν γινεται γιατι ειναι κριμα να χαθει ζωη απο κατι τετοιο, δεν εχει συμβει ας προσπαθησουμε ολοι να μην συμβει) παντα πρεπει να προσεχουμε οταν εχουμε ρευμα και νερο κοντα |
|
||||
|
||||
![]()
που στην περιπτωση μας εχουμε παντα νερο και ρευμα κοντα...
γιαυτο, θα πρεπει και να εχουμε λαβει καποια μετρα, πχ ρελε βραχυκυκλοματος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτόματο ρελέ, έχουν όλα τα σπίτια 35ετία και κάτω (εκτός μερικών ελαχίστων εξαιρέσεων). Επιπλέον, ανεξαρτήτως θερμαντήρα, θα πρέπει όσα σπίτια δεν έχουν να καλέσουν έναν ηλεκτρολόγο για να βάλουν ένα αυτόματο ρελέ. Το κόστος του είναι μικρό (20-25¤ αν δεν κάνω λάθος) και πραγματικά σώζει ζωές.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις με πείσατε και δεν θα τον βάλω τελικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως γι' αυτό και θα πρέπει να έχεις διαβάσει που πολλές φορές προτείνουμε να βγαίνουν οι πρίζες πριν τις όποιες εργασίες συντήρησης στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης του ριο παει κομπλε με το φιλτρο του.δηλαδη στο παταρι,στα σκουπιδια κλπ.παντως οπουδηποτε αλου εκτος απο μεσα στο ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι αξιόπιστο και κάνει πολύ καλά την δουλειά του ... οπότε στα σκουπίδια δεν πρέπει να καταλήξει σε καμιά περίπτωση .. ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί το οτιδήποτε ... το πατάρι είναι μια καλή λύση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω εναν 300w hydor βυθισμενο εδω και 2 χρονια .
ακομα δεν εχω παθει ηλεκτροπληξια......... καλο ειναι παντως να παιρνουμε τα μετρα μας.
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε παιρνει παρε ενα jaeger (1watt/1λιτρο)
Καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για αυτούς 2 μου έχουν πάθει ζημιά και την μία πήγα να χάσω όλα τα ψάρια με θερμοκρασία στους 37 ![]() Αν θες να είσαι σίγουρος δούλεψέ τον με controller |
|
|||
|
|||
![]()
PascM, βεβαια το εχω διαβασει και φυσικα το τηρω
το τονισα για να το διαβασουν και αλλοι, καλο κανει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοκρασία - θερμαντήρας | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-05-08 10:38 |
juwel vs arcadia | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-02-08 22:22 |
Juwel θερμοστατης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 24-12-07 22:16 |
Λαμπα Juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 06-05-07 23:44 |
Θερμαντήρας και εξωτερικό φίλτρο! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-08-06 23:23 |