|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θέλω την βοήθειά σας!!!!!!!
Επειδή εμένα ο θεός όταν με έκανε μετά με μούτζωσε έσπσε το καινούργιο μου ενυδρείο.για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τα άλλα θέματα για το στήσιμό του είναι ένα trigon 350!!Αφού τέλείωσα το στήσιμο με τις πέτρες κατρακύλισε ένα καταραμένο πετραδάκι, ειλικρινά δεν θα ήταν πάνω απο 5 εκατοστά.Να φανταστήτε ήταν η κορυφή του βουνού που είχα στήσει και πήγε καρφί και έπεσε στους 5 πόντους κενό που έιχα αφήσει ανάμεσα στο dow και το μπροστινό τζάμι!Τα αποτελέσματα τα βλέπεται στις φωτο!Είναι λίγο κουνημένες μιας και ακόμα τρέμω!Από οσο κατέχω και μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είανι να ξεκοληθεί και να μπεί καινούργιο πάτος!Μπορεί αν κοπεί πάτος σε αυτό το σχήμα;Έχει ξεκολήσει κάποιος juwel;Για το κόστος μιλάμε;Υποάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με την εγχείρηση ένοείται επί πληρωμή! Σας παρακλώ πείτε μου κάτι καλό γαιτί ειλικρινά θα πα΄ρω φόρα να πηδήξω από το παράθυρο!Αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που μένω στον πρώτο την ατυχία μου!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |