|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλο το forum,
Είμαι καινούργιος πάνω στα ενυδρεία να πω αρχικά και χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια στο στήσιμο ενός. Πρόσφατα είδα στο petcity κάτι προσφορές και σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ https://www.petcity.gr/fish/accessor...io-20lt-detail Δεν θέλω κάτι μεγάλο ή ακριβό απλά θέλω να ξεκινήσω να δω πως είναι. Ο χώρος στον οποίο θα το τοποθετήσω έχει ύψος 33 cm. Σε πλάτος και μήκος είμαι μια χαρά. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τι άλλο θα χρειαστώ να αγοράσω εκτός διακόσμησης. Όπως επίσης τι ψάρια μου προτείνετε να αγοράσω για να βάλω μέσα αλλά και τι να προσέχω. Η τελευταία ερώτηση μου είναι, επειδή βάζω ορισμένες φορές μουσική από τα ηχεία τα οποία δεν θα είναι δίπλα στο ενυδρείο. Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα; Το μόνο το οποίο γνωρίζω είναι να μην βαράω με τα δάχτυλα μου το γυαλί. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και για την βοήθεια σας. Αναμένω απάντηση σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρειαζομαι την βοηθεια σας.. | kyriakos1908 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-11-15 22:38 |
sos χρειαζομαι τη βοηθεια σας | iliaskeles | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-03-14 16:37 |
χρειαζομαι την βοηθεια σας | jimpsilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-02-14 19:49 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |