|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα: 54
Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):Φυτεμενο Χρονος λειτουργιας: 6 μηνες Υποστρωμα και ποιο:eco complete fine Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):1*24 watt grolux + 1*24 watt aquastar Φωτοπεριοδος:8 ωρες Παροχη CO2:οχι Χρηση excel:οχι Λιπασματα που χρησιμοποιειτε:κανενα Ταμπλετες λιπανσης:οχι Προγραμμα λιπανσης:οχι Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):40%/εβδομαδα Θερμοκρασια:26 Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4: το τεστ εδειξε αναμεσα 0 και 0.5. ΝΟ2: δεν εχω ΝΟ3:0 ΡΟ4:δεν εχω Fe:δεν εχω ΡΗ:7 - 7.5 KH:7 GH:9 Φιλτρανση: Eheim liberty 2041 Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):1 betta τον Τζορα. Ειδη φυτων: java fern, java fern windelov, pealweed, monte carlo, anubia nana,hygrophila polysperma, brazillian pennywort και φακη Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10): 5 χωρις να ειμαι και καθετος. Περιγραφη αλγης: Φωτογραφιες. Ποτε εμφανιστηκε: Σιγα σιγα αλλα σταθερα. Αλλα σχολια: Για την θερμοκρασια μου και το ph το http://www.petgoldfish.net/ammonia-calculator.html δινει 0.0095 αμμωνια για αποτελεσμα τεστ ισο με 0.5. Τα νιτρικα τωρα ειναι 0 ( μου εκανε εντυπωση ), πριν μια βδομαδα ηταν αναμεσα στο 5 και το 10 ( το τεστ της api). Οι αλγες που φαινονται και στην πελια και στο ξυλο το μεσημερι ηταν κοντα 10 ποντους. Τις εκοψα πριν αποφασισω να βγαλω φωτογραφιες. Πριν απο δυο τρεις μερες αρχισαν να φαινονται οι πρωτες αλγες και στην windelov περιμετρικα πανω στα φυλα της. Η μιση αριστερη πλευρα του ενυδρειου ειναι καλυμενη απο το penywort και την φακη. Δεν πιανει ιδιαιτερο φως. Φωτο: Μπορει καποιος να ξεχωρισει για ποια αλγη μιλαμε? Τις κοιταω απο το γνωστο thread δυο μερες τωρα αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΓΕΣ ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 08-10-15 20:53 |
Βοηθεια για κακη αναπτυξη των φυτων + αλγες!! | Antopets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-05-14 22:36 |
βοηθεια για αλγες.. | faceck | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 07-07-11 15:11 |
ΑΥΞΗΣΗ ΝΗ3- ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 10-03-11 18:08 |
ΑΛΓΕΣ ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | Γιώργος Κ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 0 | 13-01-10 11:39 |