|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο hobby οπως και στο φορουμ σας, θελω πολυ δουλεια για να κανω το ενυδρειο μου σωστο αλλα οτι μπορω κανω και με βοηθαν 2 φιλοι μου , που στην ουσια απο αυτους ξαναρχησα και το στησαμε μαζι ....
παμε στο ενυδρειο λοιπον Πληροφορίες Διαστάσεις: 80*30*40 Όγκος: 96 Κατηγορία: κοινωνικο Φυτά: ---- 2 πλαστικα φυτα Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 ξιφοφορακια, 2 μολι,1 μπαλουν μολι Διακοσμητικά υλικά: 1 πολεμικο πλοιο , 1 βραχο, 1 πυλινο βαζακι , και μερικα ακομι μικρα Φωτισμός: arcadia (απο τοτε που ειχα το ενυδρειο )βατ δεν γνωριζω 12:00 -20:00 Φιλτράρισμα: 200 λιτρα την ωρα περιπου δεν γραφει πανω και ειναι απο τοτε που πειρα το ενυδρειο (μου ειπε ο φιλος μου screamer sto site ) Θερμοστάτης: 1x 150 Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 1 φορα το μηνα 50% Θερμοκρασία: 25-25,5 C ¶λλες πληροφορίες: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|