|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! οπως λεει και ο τιτλος εχω να κανω μια ερωτηση....
θα μιλησω για τα ψαρια μου ασχετα αν ισχυει για ολα... σε αποσταση απο 1,5 μετρο απο τις φροντοζες μου ειναι το ενυδρειο με τα neolamprologus stappersi... και λεω τωρα εγω... ![]() ![]() αραγε μπορουν να δουν τα φροντοζα και να ξεχωρισουν οτι ειναι απο την ιδια λιμνη??? κι αν ναι τους δημιουργει καποιο φοβο οτι μπορει να γινουν μεζες?? και αντιστοιχα τα φροντοζα μπορουν να δουν τα neolamprologus stappersi και να ψαχνουν τροπο να τα φανε.... μπορει να ειναι βλακια η ερωτηση τωρα την εκανα.... ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
ισως ζευγαρωμα? | panoscorfu | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 11-06-08 00:07 |
Μια ισως χαζη ερωτηση...!!! | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-05-05 21:36 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |