|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να λύσεις την απορία σου ένα έχω να πώ: Ασε το ενυδρείο με τισ φροντόζες χωρίς καπάκι και αν τις δείς στο πάτωμα κάπου ανάμεσα στα δύο ενυδρεία τότε τα βλέπουν και έκαναν "σάλτο-μορτάλε" για να τα πιάσουν.... ![]() ![]() ![]() Καλέ τί λές! Πόσα χάπια πήρες για τον πόνο; Ητάν ληγμένα; ![]() Περαστικά! Ξέρω απο πόνο φρονιμήτη.... Γρήγορα τηλ στον οδοντίατρο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δε λέω....έκανες δυο χρόνια υπομονή...κάπως έπρεπε να ξεσπάσεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τρελοοοός
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() αααααα αργησες να το δεις.... χαχαχαχα ασε μη πω κι αλλα γιατι ακομα με ποναει το δοντι.... αλλα αν δω κανενα φροντοζα να κανει βολτες στο σαλονι εσεις θα τα ακουσετε.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α εγώ δεν θα φταίω, μια πρόταση έκανα...
![]() Να μαλώσεις τον φρονιμήτη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
ισως ζευγαρωμα? | panoscorfu | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 11-06-08 00:07 |
Μια ισως χαζη ερωτηση...!!! | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-05-05 21:36 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |