ισως βλακια σκεψη....
καλησπερα!!! οπως λεει και ο τιτλος εχω να κανω μια ερωτηση....
θα μιλησω για τα ψαρια μου ασχετα αν ισχυει για ολα... σε αποσταση απο 1,5 μετρο απο τις φροντοζες μου ειναι το ενυδρειο με τα neolamprologus stappersi... και λεω τωρα εγω...:D:D αραγε μπορουν να δουν τα φροντοζα και να ξεχωρισουν οτι ειναι απο την ιδια λιμνη??? κι αν ναι τους δημιουργει καποιο φοβο οτι μπορει να γινουν μεζες?? και αντιστοιχα τα φροντοζα μπορουν να δουν τα neolamprologus stappersi και να ψαχνουν τροπο να τα φανε.... μπορει να ειναι βλακια η ερωτηση τωρα την εκανα....:smt041:smt041 |
...Θαναση αλλη φορα να πηγαινεις απο νωρις για υπνο:smt056 :grin:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Για να λύσεις την απορία σου ένα έχω να πώ: Ασε το ενυδρείο με τισ φροντόζες χωρίς καπάκι και αν τις δείς στο πάτωμα κάπου ανάμεσα στα δύο ενυδρεία τότε τα βλέπουν και έκαναν "σάλτο-μορτάλε" για να τα πιάσουν....:D:D:D Καλέ τί λές! Πόσα χάπια πήρες για τον πόνο; Ητάν ληγμένα;:D Περαστικά! Ξέρω απο πόνο φρονιμήτη.... Γρήγορα τηλ στον οδοντίατρο! |
Παράθεση:
|
δε λέω....έκανες δυο χρόνια υπομονή...κάπως έπρεπε να ξεσπάσεις :D :D :D
|
Είναι τρελοοοός:smt041 είναι τρελός ο Συριανόοοοος. :smt120
|
Παράθεση:
αααααα αργησες να το δεις.... χαχαχαχα ασε μη πω κι αλλα γιατι ακομα με ποναει το δοντι.... αλλα αν δω κανενα φροντοζα να κανει βολτες στο σαλονι εσεις θα τα ακουσετε....:smt084:smt084:smt084 |
Α εγώ δεν θα φταίω, μια πρόταση έκανα...:D
Να μαλώσεις τον φρονιμήτη!!zw |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:smt082:smt082:smt082:D:D:D |
:grin::grin::smt040:smt040:smt082:smt082:smt082:sm t082:smt082:smt005:smt005:smt005:smt044:smt044:smt 043:smt043:smt042:smt042
|
παντος και να πεθαινω παλι χιουμορ θα κανω.....:smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
Έλα καλέ κανένας δεν πεθαίνει απο φρονιμήτη.... Ένα γνωστός μου όμως (τώρα που το σκεφτομαι) κάτι τέτοιο είχε και τον χάσαμε.....:D:D:D |
Παράθεση:
Όπως επίσης και μελέτες σε μούμιες φαραώ αυτό έδειξαν! Μόλυνση, σηψαιμία και.... αντίο στεναχώριες!Για να μη γίνεις λοιπόν κι εσύ "μούμια", σύρε στον οδοντογιατρό.... Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι; |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board