|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα πάω καλά με την Αφρική οπότε και δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.
Πάντως από ότι βλέπω εδώ στο forum το συγκεκριμένο ενυδρείο θέλει πολύ δουλειά για να δείξει φυσικό και το Ραμιρέζι που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία απλά δεν. |
|
|||
|
|||
![]()
το ramirezi ειναι 1 χρονο στο ενυδρειο και δεν μπορει να βγει απο το ενυδρειο οπωσ και καπια γατοψαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας περισσότερα για το ενυδρείο σου........
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο είναι εδώ και ένα χρόνο έχει μέσα το ραμιρεζι που είδατε καθώς και καπια γατόψαρα , έχω βάλει μέσα προσωρινά τις κιχλιδεσ που είδατε καθως θα μπούνε σ'ενα μεγαλύτερο 120λ από τo καρφουρ έχω επισεισ και 2 σεβερουμ.το ph ειναι 6.5-7.η gh 22 h kh4 η αμμωνια 0.τα φυτα δεν είναι αληθινά προς το παρών στο μελων βλέπουμε.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη popay72 : 30-09-07 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι απόλυτος!
Τα 2 ριγέ σου φαίνονται υβρίδια. Το ένα (-00 8 από Cynotilapia Mbambα ή κάποιο είδος Pseudotropheus.Είμαι πάνω από 75% σίγουρος για το 'υβρίδο' της συζήτησης εδώ και είναι και έχει και albino μάλλον, λόγω του κόκκινου ματιού -εκτός και αν είναι το φλάς σου που του'δωσε κόκκινα μάτια! Το άλλο γαλάζιο ριγέ, -003, τζίφος εγώ ![]() ![]() Τα -004 & -007 επίσης υβρίδιο zebra λέει η φτωχή, ταπεινή μου γνώση! ¶σχετο, αλλά πού τα βρήκες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναμιξη ειδων ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-07 12:29 |
Συμβατοτητα ειδων Tropheus Sp. | mikenuke | Tanganyika | 8 | 07-04-07 20:52 |
Αναμιξη ειδων | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-06 16:54 |
Συμβατοτητα ειδων | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-10-06 09:56 |
Αναγνωρηση ειδους | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-12-05 21:04 |