|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ενυδρειο 450 λιτρων.
|
|||
|
|||
![]()
Οι παραμετροι ειναι λιγο πολυ ιδιοι, μαλκο και οξινο νερο.
Σε 450 λιτρα, λιγο οριακο να εχεις και τα 3 ειδη κιχλιδων - τα σκαλαρια κολυμπανε ψηλα, αλλά οι γεωφαγοι και τα ραμιρεζι θα κανουν περιοχες στο βυθο, οποτε καλο θα ηταν να μην το πηξεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχω μονο 2 γαιωφαγους και 6-7 ραμιρεζ ειναι πολλα? Τι μεγεθος φτανουν τα ραμιρεζ ? Καμια συσταση για κανα αλλο ψαρι που ναναι συμβατο με τα υπολοιπα, αλλα να φτανει και ενα καλο μεγεθοε πχ γυρω στους 20cm για τα λιτρα εχετε να προτεινετε?
|
|||
|
|||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα οχι.
Και πιστεψε με, ενα μεγαλο κοπαδι σκαλαρια και ενα γκρουπ γεωφαγοι (απο το οποιο αργοτερα θα κρατησεις ενα ζευγαρι οταν δημιουργηθει), δειχνει πολυ καλυτερα, παρα ψαρια σε σχηματισμους των δυο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να βάλεις zebra danio, θα σου πρότεινα να βάλεις ένα μεγάλο κοπάδι μεγαλόσωμα tetras.
Επίσης, θεωρώντας ότι έχεις ήδη αποφασίσει για τα σκαλάρια (δύο ζευγάρια είναι καλά για το ενυδρείο σου), γνώμη μου είναι να επιλέξεις μεταξύ ενός μόνο ζεύγους Geophagus και ένα ωραίο γκρουπάκι 6 ramirezi (3 ζευγάρια). Όχι και τα δύο μαζί. Τα ramirezi δεν ξεπερνούν τα 8 εκατοστά (τα αρσενικά). |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια, αλλα για να συνεχισω με ερωτησεις τωρα μια και τα πραγματα εγιναν λιγο πολυπλοκα. Μου φερανε δωρο ενα ζευγαροι καλβους. Δεν εχω ιδεα γι αυτα τα ψαρια. Μαζι με 3 κλοουν και 2 μονοδακτυλους. Στο ενυδρειο υπαρχουν ηδη 8 ντανιο 3 γκουραμι, και 3 κορυντορα. Ο σχηματισμος που δημηουργηθηκε, στεκει ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατοτητα ειδων Tropheus Sp. | mikenuke | Tanganyika | 8 | 07-04-07 20:52 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΑCARA-ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ | FIL241 | Malawi | 2 | 03-05-05 11:46 |