|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από την ώρα που ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ και άρχισα να ψάχνω τα ψάρια που θα επιλέξω, έχω ακούσει πολλές φορές να μου λένε πως είναι καλύτερο να επιλέγουμε ψάρια από την ίδια ήπειρο.
Η ερώτηση μου είναι γιατί το λέτε οι περισσότεροι αυτο? Αν οι παράμετροι του νερού είναι ίδιοι ποιο είναι το πρόβλημα? Δεν μιλάω φυσικά για όσους θέλουν να κάνουν ένα βιοτοπικό ενυδρείο... Αλλά και πάλι τα βιοτοπικά ενυδρεία περιορίζονται σε μια λίμνη η ένα ποτάμι και όχι σε μια ολόκληρη ήπειρο. Η κάθε ήπειρος ξεχωριστά, έχει χιλιάδες βιότοπους με χιλιάδες διαφορετικές παραμέτρους και χιλιάδες διαφορετικά ψάρια. Τι είναι αυτό που σας κάνει να λέτε πως, εκτός απο τις συνθήκες που ζει το κάθε ψάρι, θα πρέπει να είναι και από την ίδια ήπειρο για να είναι συμβατά? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 29-07-08 21:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-07-08 14:53 |
Συνδυασμός ψαριών σε 84 λτ. | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-02-06 23:15 |
Συνδυασμός Ψαριών | npap | Malawi | 1 | 21-01-05 01:09 |