|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.εχω ενα 60αρι ενυδρειο το εχω βαλει σε λειτουργια εδω και 1 μηνα εχω βαλει τα φυτα μου καιτωρα σκεφτομαι τι να βαλω μεσα απο ψαρια. Να το λτουργησω με εναν μονομαχο;;; Τι αλλο μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα; Σκεφτομουν να βαλω μονο σαλιγκαρια θα εχουν ομως προβλημα τα φυτα ; Δωστε μου τα φωτα σας ευχαριστω!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια κ γνωμες για νεο στησιμο! | χρηστος13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-12 18:53 |
βοηθεια για στησιμο απο την αρχη | zweet | Malawi | 11 | 04-11-10 14:38 |
Βοηθεια για στησιμο ενος ριο 400 | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-10 21:06 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ 54-ΛΙΤΡΟΥ | stelios_ant | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 25-04-10 23:51 |
Βοηθεια στησιμο για co2 | knik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-04-08 20:32 |