|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο
Διαστάσεις: 75*37*37 (σε cm) Όγκος: περίπου 105lt Κατηγορία: Κοινωνικό μη Φυτεμένο Διακοσμητικά υλικά: 1 Ρίζα από τον Αμαζόνιο, ηφεστειακές πέτρες, 2 ψεύτικά φυτά, λαχανί χαλίκι και 1 πήλινο με τρύπες. Φόντο: Προς το παρών ο τοίχος. (στην συνέχεια θα μπει μαύρο χαρτόνι) Φωτισμός: 1x T8 18w Διάρκεια Φωτισμού: 12 ώρες και σταδιακά μειώνω. Φιλτράρισμα: 1 εξωτερικό βιολογικό φίλτρο για 150lt. Θερμοστάτης: 150watt Θερμόμετρο: Ψηφιακό. Κυκλοφορητής: hydor pico 200 Αεραντλία: Ναι (αλλά δεν την έχω συνέχεια σε λειτουργία) Παράμετροι νερού: (Τελευταία μέτρηση: 21/09/2013 μετά από 3βδομάδες λειτουργίας) pH: 7.2 KH: 6 NO2: 0 NO3: 0 GH: 14 Θερμοκρασία νερού: 26.5C με σβηστή λάμπα ( Θέλω να φτάσω στους 25C σταδιακά) Κάτοικοι Ενυδρείου: (προς το παρών) 1x Gyrinocheilus aymonieri 5x Neon Tetra 2x Rasbora borapetensis Για τα τελευταία δεν είμαι σίγουρος (γιατί μου είπε ότι είναι tetra αλλά νομίζω ότι είναι αυτής της ποικιλίας και περιμένω τις γνώμες σας από τις φώτο που θα ανεβάσω). Στην δεύτερη φωτογραφία είναι τα ψάρια που δεν ξέρω το είδος τους αλλά το υποθέτω μετά από την σχετική έρευνα που έκανα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |