|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας...
Ερώτηση. Αγόρασα μεταχειρισμένο εξωτερικό φίλτρο και θέλω συμβουλή για το ξεκίνημα του! Βάζω τα υλικά, το γεμίζω με νερό ενυδρείου έως πάνω (πόσο πάνω...όσο χωράει?) και το βάζω στην πρίζα??? Ή λέω μ....ες!!! ![]() Επίσης έχει 4 διαμερίσματα... μπορώ να βάλω σε 1 μακαρόνι, σε 1 βιοσφαίρες και στα άλλα 2 υαλοβάμβακα?? Τι προτείνετε?? Ευχαριστώ... |
|
||||
|
||||
![]()
καλο θα ηταν να μας ελεγες κ τι φιλτρο...
|
||||
|
||||
![]()
Παράληψή μου!!
Είναι JEBO 838 1200L/H. |
|
|||
|
|||
![]()
Το JEBO 838 έχει τον λεβιέ (στρόγγυλο μοχλό) πλήρωσης (prime).
Οπότε βάζεις όσο νερό θέλεις και μετα τρομπάρεις μέχρι να γεμίσει εντελώς και μετά στην πρίζα. Το καλύτερο είναι να βάλεις στον πρώτο κάδο (από εκεί που εισέρχεται το νερό) ένα χοντρότρυπο σφουγγάρι ή μηχανικό μακαρόνι (ή οποιοδήποτε υλικό για μηχανικό φιλτράρισμα), στους 2 μεσαίους κάδους τα βιολογικά υλικά (σιποράξ, σάμπστρατ, βιόμπαλες κλπ) και στον τελευταίο κάδο τον υαλοβάμβακα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
bokostas Όντος έχει ένα στρογγυλό στο πάνω μέρος που στην εσωτερική πλευρά του έχει ένα κενό!! Όταν λες τρομπάρεις? Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα αν περιστρέφεται ή πιέζεται αυτό το στρογγυλό (και αυτή τη στιγμή δεν έχω το φίλτρο μπροστά μου). Επίσης όταν λες βάζω όσο νερό θέλω? Δηλαδή αν το γεμίσω εγώ ως πάνω αμέσως υπάρχει πρόβλημα? Και τέλος, όταν τρομπάρω προφανώς οι σωλήνες εισόδου-εξόδου βρίσκονται μέσα στο ενυδρείο ώστε να τρομπάρει νερό!! Σωστά?? Sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων απλά πρώτη φορά είπα να χρησιμοποιήσω και γω εξωτερικό φίλτρο και δεν θέλω να πάει κάτι στραβά!! ![]() Ευχαριστώ και πάλι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, νομίζω ότι κατάλαβα...
το Σάββατο θα το ξεκινήσω γιατί τώρα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας όλους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | nxris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-10-09 22:52 |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο !!! | george1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-11-08 13:32 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |