![]() |
#1 |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο !!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται να βάλω το εξωτερικό μου φίλτρο στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο.... FLUVAL 304 ΣΕ RIO125
------------------------- Δεν μπορεί να μου πεί κανείς? Είναι κάπως χαζή ερώτηση αλλά αντιμετωπίζω χωροταξικό θέμα στο δωμάτιο !!! ![]()
Το 70% του ανθρώπου αποτελείτε από νερό....γιατί όχι και το σπίτι του ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george1981 : 22-11-08 στις 18:34. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 4031
|
|
||||
|
||||
![]()
τα εξωτερικά φιλτρα μπαίνουν κατω από το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησα πριν από λίγο καιρό να βάλω ένα fluval 104 στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο αλλά δεν τα κατάφερα. Στην αρχή, επειδή το πήρα μεταχειρισμένο, νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο, αλλά με μία δοκιμή χαμηλότερα από το ενυδρείο είδα ότι δούλεψε μια χαρά. Μολις ξεκίνησε, το έφερα στο ύψος του ενυδρείου αλλά σταμάτησε να δουλεύει κανονικά... Υπόψιν όμως ότι το ενυδρείο μου ήταν πιο χαμηλό από το ύψος του φίλτρου. Αν η εισαγωγή στο ενυδρείο είναι πιο ψηλά από το φίλτρο ίσως να δουλέψει.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ψηλοτερο μερος του φιλτρου να ειναι λιγο πιο χαμηλα απο την επιφανεια του νερου του ενυδρειου, αλλιως θα εχεις να κανεις με τους νομους της φυσης (νομος των συγκινονουντων δοχειων). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικό φίλτρο EHEIM | candus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-05-22 09:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Εσωτερικό φίλτρο vs εξωτερικό | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-05 15:40 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |