|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από πολλές προσπάθειες των γονιών (για τη γέννα) και δικές μου (για τη συνέχεια), επιτέλους βλέπω τα μωράκια να μεγαλώνουν ![]() ![]() ![]() ![]() Είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου ![]() Επιτέλους, για πρώτη φορά βλέπω πόσο όμορφο είναι να παρακολουθείς τα αυγά να γίνονται σιγά-σιγά ψαράκια. Μεγαλώνουν κανονικά, και πολλά έχουν αρχίσει να παίρνουν σχήμα και χρώμα. Βάζω μερικές φωτογραφίες από τα καμάρια μου, λίγο μετά το τάισμα με αρτέμιες. Δεν είναι πολύ καθαρές με τις αρτέμιες να σουλατσάρουν ![]() Ελπίζω οι επόμενες να είναι καλύτερες, και τα ψαράκια να είναι μεγαλύτερα ![]() Η πρώτη φωτό είναι στις 18 Ιανουαρίου και οι υπόλοιπες σημερινές. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |