|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά, απο οτι εχω αντιληφθεί ο ΠΣΦΕ έχει γίνει αδρανής σύλλογος για λογούς και ιντριγκες απο οτι κατάλαβα με διάφορα φορουμς κλπ που δεν αρμόζουν σε ανθρώπους διαφορετικους μεν άλλα με την ιδια αγάπη για το ίδιο χόμπι....
Τώρα στην σκέψη μου, είναι δυνατή η σύσταση συλλόγου σε οχι βεβαία σε πανελλήνια κλίμακα αλλά ας πούμε στην περιοχή της Θράκης, η της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.. Από όσο ξέρω είμαστε πολλοί!!! Και απο πλευράς περιφέρειας πιστεύω πιο διαχειρίσιμος σύλλογος... Περιμένω γνώμες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύσταση νέου ενυδρείου για Guppies | Λιβέρης Σταύρος | Ζωοτόκα | 22 | 26-02-16 15:42 |
Σύσταση Ενυδρείου 180 Λίτρων??? | zipo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 06-11-09 02:51 |
Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 14-11-08 12:23 |
Νέα σύσταση και οριστική!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 26-01-08 02:02 |
σύσταση ψαριών | fanouris | Reefsafe | 5 | 01-02-05 01:34 |