|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδια..!!εχω μπερδευτεί λιγο με τις ρατσες από τα corrydoras..Αν μπορει καποιος να με βοηθήσεις γιατι δεν εχω βγαλει ακρη με τα τοσα διαφορετικα ειδη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Corydoras paleatus πρεπει να ειναι,.seriouslyfish.com/species/corydoras-paleatus/
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσκυνω την γρηγοραδα...!!!χεχε..Γι'αυτο το ειδος μου εμοιαζε και εμενα αλλα μετα ειδα καποια με λιγο μεγαλυτερο το πανω πτερυγιο του και άλλο με κατι διαφορετικο αλλα εμοιαζε με το δικο μου..Γι'αυτο μπερδευτηκα..!!
Ευχαριστω πολύ.. ------------------------- Ειδα ότι το θηλυκο δεν εχει τα σημαδια που εχει το αρσενικο ισχυει..??Επισης διαβασα ότι είναι πιο στρογγυλεμενο..Ξερουμε τιποτα παραπανω για διαφορες αναμεσα στο αρσενικο και στο θηλυκο..?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis30 : 08-02-18 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με corrydoras | despot | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 10-09-12 20:38 |
Το corrydoras άσπρισε !!! | despot | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-08-12 09:11 |
cuba με corrydoras | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 15-04-09 20:27 |
Βοήθια γεννά από Corrydoras | NickFior | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-01-08 10:04 |
αρρωστο Corrydoras Leucomelas | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 27-03-04 14:43 |