|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρισα χθες βράδυ από ταξίδι και βρήκα το 100l με 4 cm νερό...
το προηγούμενο βράδυ ο κουνιάδος μου πήγε να ταίσει τα ψάρια και κούνησε ανοίγοντας το καπάκι, τους σωλήνες και ανοιξε το φιλτρο UV RENA! Αποτέλεσμα, να βρώ το σαλόνι και το δωμάτιο των παιδιών λίμνη... Τα ψάρια δείχνουν μια χαρά μέχρι στιγμής... Η γυναίκα μου, μάλλον δείχνει να το ξεπερνάει... Οι επόμενες μέρες θα δείξουν , θα ταίζω ελάχιστα με συχνές αλλαγές, streeszyme και sresscoat και βλέπουμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχε τον νού σου μην τυχόν και έχει δουλέψει ξερά και έχει χαλάσει το ιμπέλλερ της αντλίας του φίλτρου. Δες αν η ροή έχει μειωθεί η αν κάνει κάποιο παράξενο θόρυβο.
|
|||
|
|||
![]()
Η μοναδική απώλεια μέχρι στιγμής είναι η αεραντλεία, η οποία τράβηξε νερό και βραχυκύκλωσε.
Η αντλεία του εσωτερικού φίλτρου κάνει κάποιο θόρυβο, αλλά λειτουργεί κανονικά(ροή), τι είναι το ιμπέλλερ Το εξωτερικό οκ όπως και ο θερμοστάτης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι πιθανον να έχει τραβηξει κανενα σκουπιδακι και γιαυτο να ακουγεται... μπορει ομως να υπερθερμανθικε και να ψιλοξεκόλλησε η φτερωτη απ οτον μαγνητη... βγαλε την και ελενξε την Επισης τσεκαρισε τον θερμοστατη σου... Και βαλε τον κουνιαδο σου να σου αγορασει νεο φιλτρο , θερμοστατη , σφουγγαριστρες ενυδρειο ψαρια , uv και γενικα ότι μπορεσεις να του εκμαιέυσεις βασιζόμενος στο αισθημα ενοχής του και τις μουρμούρες της αδελφης του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ατιμε,Ahar!!!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες ιδεες ο Αλεξανδρος.. αχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο θερμοστατης λειτουργει κανονικα,
η ιδεα που μου έδωσες είναι καταπληκτική, θα τον βάλω να μου αγοράση και μια καλή αυτόματη ταίστρα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |